fredag

November og desember.

November; praksisperioden fortsatte, jeg hadde det fint og var på ei undervisning i ernæring og eldre og sånn, jeg skrev et innlegg om kroppen min (nei, vent, det var i oktober!), jeg hadde det vondt og vanskelig og prøvde hardt og akseptere alt som skjedde, jeg jobbet så hardt og prøvde så mye og så ble jeg bare veldig sliten. Jeg begynte styrketreningen for fullt og etter hvert kom det også resultater som var skumle. Jeg var en tur i Fredrikstad og på Capio, noe som var kjempefint. Jeg traff Juni og Heidi og behandleren jeg hadde der og snakket med henne. Hun hadde mye bra å si. Det hjalp. Og så spiste jeg og Juni middag sammen, og hadde en fortreffelig dag fylt med galgenhumor. Vi lo masse. Måneden besto for det meste av kaos, trening, matkaos, mer kaos, tårer, jeg erklærte krig og krise, og så var praksisperioden over og jeg begynte på skolen igjen.


jeg orker ikke å finne frem bilder fra november. Det har nesten ikke blitt tatt noen, bare fra da jeg og lillesøster lagde pepperkakehus og sang jula inn i november.
Desember. Lang, mørk og kald. Jeg, meg og meg selv alene i senga med dyna over hodet. Jeg var på skolen i nesten to uker før jeg fant ut at det ikke gikk lengre, og ble sykemeldt. Jeg hadde så mange planer og så mange tanker om all verdens ting og tang, men det meste ble bare rot til syvende og sist. Jeg hadde noen gode stunder og vi arrangerte et slags julebord i vinkelveien- det var fint. Merete fylte tjue år.
Jeg hadde treningsfri halve måneden og jeg sto opp hver eneste dag til riktig tid, selv om jeg gikk å la meg igjen. Det meste var vondt, men jeg prøvde. Jeg gjorde så godt jeg kunne.
Ja, og så fikk jeg jo halsbetennelse da og begynte på antibiotika. Og ble plutselig hektet på tv serien Vampire Diaries.

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive