Gjesteblogging

Bloggingen min har i løpet av den siste tiden dabbet litt av og innleggene har ikke kommet like ofte som tidligere. Som de fleste andre, har jeg også perioder der jeg ikke skriver så mye. Når sant skal sies, har jeg skrevet svært få tekster (noveller, dikt etc) etter at jeg sluttet på folkehøgskolen. Kan kanskje ha noe med at jeg skrev meg litt tom etter turen jeg var i Irland for omtrent ett år siden.


Uansett. Jeg har blitt veldig glad i bloggen min i løpet av de snart tre årene jeg har blogget her, og selv om ordene mine ikke er blant de mest leste i Norge, har jeg fått mye igjen for alle innleggene jeg har skrevet. Fantastisk respons fra dere- jenter som har fortalt meg hva mye av ordene mine har utrettet, en bedre selvinnsikt og jeg har også kommet i kontakt med mange flotte mennesker.

Det er ikke sånn at jeg planlegger å legge ned bloggen min eller noe i den duren, for det tenker jeg ikke. For meg betyr skrivingen for mye til det, og å dele litt av meg med dere gir meg mye. Jeg kommer til å fortsette så lenge jeg føler at jeg har noe å skrive eller gi til omverdenen.
Men, jeg har et lite tilbud til dere. Noe jeg egentlig har tenkt på en stund- noe som kanskje noen kan være interessert i. Hvis tilfellet er motsatt, gjør det heller ingenting.

Så, spørsmålet er egentlig: Har du lyst til å skrive gjesteinnlegg for meg? 
Det er ikke sånn at jeg kommer til å gi bort bloggen min eller noe i den gata. Men jeg tenkte... at kanskje, kanskje noen har lyst til å dele historien sin? Erfaringer, tanker, friskhet, frihet, livet- egentlig hva som helst! Tips til dårlige dager, hva man gjør for å få dagene til å gå rundt osv.

ALLE kan skrive noe. Det spiller ingen rolle om du allerede har en blogg eller skriver noe på et annet nettsted, eller om du ikke publiserer noe til vanlig. Du kan velge å være anonym, bli publisert med et "navn" som ikke er ditt, eller fullt navn, bloggadresse etc. Det er opp til deg! Ønsker du å være anonym, kommer jeg naturligvis ikke til å røpe deg. Jeg signerer under min egen taushetserklæring.

Er det av interesse, kan du skrive en mail til annika_alexandersen@hotmail.com eller sende melding på facebook.

Svært triggende tekster blir naturligvis ikke publisert. 


På forhånd, tusen takk! Setter stor pris på om noen vil dele noe.
Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com


Bloglovin'

Follow La vita e bella

Blog Archive