mandag

Et hei, bare.

Videoen over har ingenting med innlegget å gjøre. Jeg skulle egentlig laste opp et forsøk på en videoblogg, der jeg fortalte hva jeg skulle gjøre til uka som kommer - men det var egentlig bare en video av meg som lo, fordi jeg følte meg så teit fordi jeg snakket til meg selv i webcam. Dessverre tok det så lang tid å laste opp videoen, at jeg ga opp. I stedet for publiserer jeg heller videoen over, som ja, jeg vet - er på skeiva - og fra russetiden. Men det gjør ingenting. Dere trenger ikke se den engang.

Jeg har egentlig ingenting å skrive om.
Joda, det har jeg jo, men jeg vet ikke om ordene har en verdi.
Uka som har vært, har bare handlet om skole og skoletimer, og jeg har vært sliten og trøtt og har hatt mest lyst til å karre meg under dyna og sove for bestandig. Det kan jeg jo ikke. Likevel droppet jeg timen min med herr behandler på fredag, fordi jeg sovnet i en stol på biblioteket i byen.

Akkurat sitter jeg på en pinnestol på Gardermoen; nesten halvveis på reisen. Har nemlig arbeidsuke denne uka og er ute på farten igjen (nåja, en stund siden sist nå...)! I morgen og onsdag er det gjennomføringer med Venn1. Denne gangen er det ikke mindre enn ca.330 elever som skal få lære litt om psykisk helse, og selv om det er en god del, ser jeg fram til det. Torsdag er det møte hos hjertebarnet, Capio, og jeg gleder meg veldig til å se folkene der igjen.
Som Inger sa: "Når skal du egentlig gå på skole?"

Ja, si det. På fredag, tenkte jeg...

1 kommentarer:

Anonym sa...

It is a matter shut to my heart cheers, in which are your get in touch with specifics even though?

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive