lørdag

Lykke.

akkurat nå ser jeg bare stjerner og rosa skyer, hjerter og vakre elefanter (ikke elefantstemmen, den holder kjeft) og jeg vil synge, danse, klemme og le og fortelle alle sammen hvilket fantastisk sted verden er. det har vært sånn i ei hel uke. jeg er så fylt med kjærlighet og gode følelser at ordene ikke strekker til engang. tenk det? hvem hadde trodd det? sist jeg følte det slik som nå var i april 2009. da var jeg ruset på opplevelsen av å mestre maten på en god måte. ruset på følelsen og vissheten om at jeg kunne klare det! og da var jeg fortsatt innenfor capios fire vegger og ble behandlet for anoreksien som nesten tok fra meg alt... dette.

det har vært en fin dag. jeg har hatt besøk av Sigve, en god venn av meg. vi har puslet puslespill, kjedet oss litt, snakket om mennesker og sett "vann til elefantene" på kino. vakker film! anbefales. jeg jobber med å slutte å snuse, men det er ikke enkelt. stjeler fra lillebror. bruker i alle fall ingen penger på det.

livet er herlig. til tross for angsten som kom da jeg gikk av bussen i kveld.
hjertet mitt dunker. og hodet mitt er fullt av... lykke. jeg håper dette varer en god stund til.

3 kommentarer:

T sa...

Jeg driver å leser den boka nå på engelsk. Finfin bok hittil :)

Marthe sa...

Det er så fint å lese hvordan det går ann, hvordan det er mulig å komme seg ut av helvete, i alle fall se at man er på riktig vei! :-) Kjempeflott! kos deg med besøk <3

Laila sa...

så godt å lese Annika,håper det varer og varer!

<3

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive