tirsdag

Januar: månedsoppsummering.

mine månedsoppsummeringer er aldri spesielt spennende. synes jeg. mest fordi jeg ofte føler at det går i det samme om og om igjen, uten særlige forandringer. kanskje er det bare jeg som synes det, men... uansett: både Frida & Karianne har noen veldig fine oppsett på oppsummeringene deres, så jeg tillater meg selv å bli litt inspirert av dem! 

Annika
humør: jeg trodde det hadde blitt bedre. Da jeg begynte på skolen igjen i januar, så det ut som dagene hadde kommet seg litt etter november-desember-krise-fasen. Noen av dagene har vært lysere enn det de har vært i løpet av tidligere januar-år, og det er for så vidt en god ting. Nå er det ille igjen. Veldig dårlig. Sluttet på medisiner i des. så aner ikke om det kan ha noe med saken å gjøre, ikke godt å si. Men. Jeg har uansett gått på en smell. En ganske kraftig en som jeg ikke vet hvordan jeg skal håndtere. 
selvfølelse: fryktelig elendig. 
sosialt: når ting går dårlig, går også sosiallivet litt dårligere. heldigvis bor jeg sammen med to av mine bestevenninner, og det gjør dagene ganske mye enklere. tusen takk!!!
skole: høstterminen ble avsluttet rundt 15.januar. Karakterene er bedre enn noen gang. Det er fint. Samtidig har denne smellen min, disse dårlige dagene ført med seg noe unødvendig (eller kanskje ikke?) fravær. Det er ikke spesielt ok, men jeg har planer om å rydde opp i det. Vet bare ikke helt hvor jeg skal begynne.
trening: prøver.


Favoritter/nye ting
på tv: Ghost whisperer, Vampire diaries (heia damon salvatore!), Privat praksis & Gossip Girl. Ja, og så har jo Inger akkurat vært i London da, og kjøpt Heroes sesong 4. 
film: lite filmtitting til en forandring. men har blant annet sett "Letters to Juliet". Det er en kjempesøt film som passer til jentekvelder på sofaen. 
musikk: "Mad world"- soundtrack til Donnie Darko, "Down" - Jason Walker, "9 crimes" - Damien Rice. "Ghost love score" av gode, gamle Nightwish, "Be here now"- Ray LaMontagne & "Laura Laurent" - Bright Eyes. Endel Bright Eyes generelt. 
nytt: som nevnt i forrige innlegg, ødela jeg mobilen min. Så... jeg fikk meg en ny, da. En experia etellerannet. Selv om det ikke var spesielt fortjent. Jeg mener: jeg trampet jo faktisk på mobilen min selv. Men som mamma sa: "bedre at det var den som gikk i stykker, enn at det var noe annet som ikke kan repareres eller kjøpes nytt."


Hendelser
- tilbake på skolebenken og hverdagen.
- meldt meg på et litt spennende prosjekt som jeg kanskje, kanskje kan skrive litt mer om senere. Hvis det blir noe av.
- skulle gi blod, men fikk ikke lov på grunn av litt for lave jernverdier.
- besøkt besteforeldre i Hammerfest


februar
- jeg har praksis. men akkurat nå ser det hele ganske sort ut og foreløpig vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med det. 
- skrive, kanskje? mer? prøve. skal egentlig få skrevet en greie til IKS, men så langt har jeg ikke kommet enda.
- kanskje, kanskje få flyttet bloggen over på eget domene. om det blir noe av, vil tiden vise. 
- kjempe. overleve. 


2 kommentarer:

Marie sa...

Var du redd for at det skulle komme noen forbi da du trampet på mobilen i skogen? Skulle ønske jeg hadde mot nok til å slippe ut frustrasjonen og sorgen sånn.

Annika sa...

Ja, litt. Men jeg var mest redd for at noen skulle komme da jeg gikk rundt og snakket til meg selv. Det ville vært litt skumlere. Heldigvis kom det ingen :-)

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive