lørdag

1.januar

et tårevått øyeblikk; ikke voldsomt, ikke for mye, bare en, to, tre små blanke dråper fremfor speilet den første formiddagen, den første dagen i det nye året. Den første formiddagen av 365. 364 ubrukte dager; den første forsvunnet i tankekaos og ugjorte planer, den andre vil forhåpentligvis bli bedre. 

tomheten er knusende og jeg har brukt hele dagen til å tenke. Tenke, kverne over alt som ikke er okei og hvordan jeg kan endre på det. Hvordan jeg skal jobbe meg fremover herfra. Fra dette punktet, dette stedet der alt står på hvil, der jeg står på pause og sliter meg i stykker av rett og galt og alt jeg vet men som jeg ikke klarer å utføre i praksis. I hodet mitt er det bare to alternativer: å gi opp eller fortsette. Svart/hvitt tenking, alt eller ingenting; noe jeg egentlig trodde jeg var ferdig med. I dette tilfellet er det annerledes. Å gi opp er ikke et alternativ; man kan ikke gjøre det når man er hellig overbevist om at det blir bedre. Jeg har sett det. Jeg har tatovert "livet er herlig" på håndleddet. Så, jeg har vært der da. Fantastiske øyeblikk som har vært uutholdelig vakre, øyeblikk som har fått tårene til å trille. Dager som har vært gode, dager der jeg har våknet og ikke tenkt på noenting. Det er dit jeg skal igjen

I dag drar jeg hjem til meg selv. Mamma, pappa og lillesøster er i Narvik, en nyttårstur som egentlig er tradisjon og som jeg egentlig burde vært med på, men som jeg lot passere. Ikke denne gangen, det går ikke. I stedet for skal jeg pakke sammen sakene mine og lillebror skal kjøre meg hjem. Hjem til Inger som alt har vært der i noen dager, hjem til det vanlige og snart skole. 



2 kommentarer:

Anonym sa...

Det er bra du ikke vil gi opp,det betyr at du fortsatt har kjemperen i deg,og du vil fortsette å gå på...det er bra!!

Håper du har hatt en fin kveld så langt søta :9

klemmer

Annika sa...

Nei, å gi opp kan man jo ikke gjøre ;)

klemmer til deg!

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive