torsdag

Skolestart og sånn.

Hej,
Du dök inte upp på din bokade aktivitet och har nu fått en varning.
Aktiviteten som avses är:

18.08.10 19:30 Pilates

Du har nu 2 varningar.

Med vänliga hälsningar
Exolo 


De siste to dagene har jeg fått to slike e-poster fra treningssenteret. Når sant skal sies, har jeg ikke vært så aktiv der i løpet av sommeren - reising, energimangel og diverse, sier sitt og gjør slik at trening og den typen fysisk aktivitet kommer ikke kommer i første rekke. Og nå, når energien til å gjøre ting er sånn passe tilbake og sommerferien er over, har jeg plutselig så mye å holde på med at jeg rett og slett glemmer av at jeg har booket meg inn på den ene gruppetimen etter den andre. Selv om jeg både har ork og energi til å få gjort dagligdagse ting, er jeg litt sliten. Dagene med flytting, ordning og diverse, tar på og nå, når skolen er i gang, er det plutselig dobbelt opp.

Det er så mye som skal ordnes, så mange ting å sette seg inn i, inntrykk som skal fordøyes og plasseres, mennesker man skal snakke med, bli kjent med og knytte kontakter, timeplaner som skal huskes, tidspunkt å forholde seg til, handling til skolestart, sofaleting, husordning, romordning, få døgnrytmen på plass og alt det andre som hører med når skole, jobb og sånn kommer i gang.
For, ja, nå er jeg plutselig i gang igjen, da. Det er både godt og rart på samme tid. Selv om jeg har gått et år på folkehøgskole og har hatt en slags "skolerytme" inne, merker jeg etter bare to mindre timefulle skoledager, at dette kommer til å ta tid å sette seg inn i. Det kommer til å ta tid før jeg blir vant til de timetallene jeg skal være på skolen og opplegget der. Og det kommer til å bli krevende. Men... når alt har kommet ordentlig i gang, går det nok greit! 

I går var første skoledag. Den første av et skoleår bestående av totalt 190 dager. Etter en liten bomtur på skolen pga. feilinformasjon om tidspunkt for oppmøte, fikk jeg til slutt registrert meg, og møtt både lærere og klassekameratene mine. Det var rart å være tilbake på en skole som jeg, lenge etter at jeg sluttet, ikke hadde noen gode tanker eller følelser for. Skolen var naturligvis den samme, men siden jeg har forandret meg siden dengang, er ting noe annerledes. Jeg tror det kan bli greit. Foreløpig virker klassen min som en okei gjeng, og alle de bekymringene jeg hadde for at jeg kom til å være tre år eldre enn ALLE, var i grunnen unødvendig. Helsearbeiderfaget er ikke ei sånn typisk linje som veldig mange 16 - åringer har lyst til å gå. Informasjon opp og ned og i mente, en liten bli-kjent-runde i dag og sånn. All informasjonen jeg har fått i løpet av disse to dagene, har satt i gang et evinnelig tankekjør uten like og jeg må nok gå noen runder med meg selv før jeg får sortert alt sammen.

I følge lærerne mine, skal vi ha 5 uker praksis i høst + 5 uker etter jul. På grunn av at det er så mye praksis, får jeg flere timer i omentrent alle fagene de ukene jeg er på skolen. Akkurat nå er jeg veldig usikker på om det kanskje kan bli litt mye, men får ta en dag av gangen og se hvordan det går. Det er ikke verre enn at jeg får ordnet et eget opplegg av et eller annet slag. Det viktigste er at jeg får alt til å gå rundt.
Og så er det den maten, da. Nå som skolen er i gang, må jeg snu og vende på ting for å få alt til å gå opp. Det kommer til å ta tid, det også.

Ja, ja. Jeg tror det gjelder å få orden på diverse andre saker og ting, og så får bare den der treningen komme etter hvert. For en gangs skyld tror jeg nesten at jeg kjenner mine egne begrensninger.

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive