onsdag

Zero.


Jeg krøller meg sammen i skinnsofaen, drar ullteppet over kroppen - nei, jeg fryser ikke, det er ikke det. Jeg teller de hvite store rutene og strekene i stuetaket. Jeg er tom. Noen har spist opp alfabetet. Ordene er borte. Setningene forblir kryptiske, uleselige, uskrivelige. Følelsene og tankene løper hver sin vei og jeg, jeg står i midten med armene rett ut mens jeg blir trukket i den ene og den andre retningen, mens jeg biter tennene sammen og gjør et tappert forsøk på å finne balansen. Mellomveien. Sammenhengen. Holde fast. Likevekt. 
Rastløsheten, den velkjente rastløsheten tramper rundt i stua, lysten er der men mangelen på vilje til å bedrive aktiviteter har forsvunnet. Tiltak, tiltak, tiltak. Ork. Samvittigheten er deretter. 

Timene går mens jeg leser boligannonser på FINN, ZETT og rubrikk. F5 flere ganger om dagen; oppdater, oppdater, oppdater. Ikke noe nytt. Ikke noe nytt. Ingensteder. Planene mine er endret, igjen, og hvis det blir slik som det er tenkt, flytter Inger og jeg sammen så snart vi finner ei leilighet som ikke koster så mye at vi ikke har råd til å kjøpe brød og melk til høsten. Jeg er glad for at det blir sånn.

Venter. Jeg savner struktur i hverdagen. Jeg gleder meg til å begynne på skolen igjen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

skjønner hva du mener ang struktur i hverdagen! savner det jeg også.
hvordan blir det med skole til høsten? skal du ta opp allmennfag eller begynne på ei linje?

June sa...

Eg er glad for å høyre at du skal bu saman med nokon til hausten :) Ville ikkje seie noko negativt då du tenkte på å bu åleine, ut frå eigen erfaring tenker eg at ein må vere veldig trygg på ting og tang før ein tek det skrittet å bu for seg sjølv. Eg føler meg ikkje klar for det enno, eg. Det blir berre rett og slett for mykje åleinetid, tenketid, stillheit og null moglegheiter til å forflytte seg til eit rom der det fins folk, slik at ein kan avleie tankane ei stund. Håpar dåkke får det fint!

Annika sa...

June: <3

Anonym: jeg har fullført gk helse og sosialfag. Er fortsatt litt usikkert om jeg begynner på helsearbeiderfaget som jeg har kommet inn på, eller om jeg skal ta opp fag som privatist.

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive