tirsdag

Oppdatering: mens jeg har vært bortreist...

...har det i det minste skjedd et par ting her hjemme. Som f.eks at jeg har fått et par purringer fra biblioteket med diverse summer som jeg betalte i går, noen har stjålet Peters (broren min) moped, hunden vår har fått nok en infeksjon i huden og blir smurt inn med antibiotika - krem noen ganger om dagen, lillesøster har forlatt byen og reist til Oslo på uviss tid og jeg har fått flerfoldige brev i postkassa fra histen og pisten. Er det noe jeg blir sliten i øynene av, så må det være en stor bunke med hvite konvolutter i diverse former og fasonger, som, gjerne ved hjelp av stempel forteller hvem avsenderen er eller, eventuelt, ikke gjør det.

En trivelig konvolutt fra nav blablablablabla (jeg har ikke åpnet det brevet enda...), pengeoversiktbekreftelsesak fra nav, skatteetaten, vitnemål fra folkehøgskolen, postbanken, Mental Helse, brev fra legen min (!!!!) og fra IKS.
I brevet fra legen skrev hun at journalen min, jeg ringte til legekontoret i Bergen for å få den overført til Tromsø, enda ikke var kommet og hun ba meg derfor ta kontakt med menneskene i bergen igjen. Jeg ble bittelitt sint da jeg leste setningene som, nok en gang, fortalte at noe ikke hadde gått helt etter planen. Det har seg sånn at jeg tok kontakt med legekontoret i Bergen like etter jeg hadde registrert fastlegebytte på nettsidene til nav, slik at den hersens journalen min var på plass i det jeg hadde min første time hos den nye legen min. Sånn ble det selvfølgelig ikke. Da jeg ringte til Bergen i går, viste det seg at denne forbaskede journalen ikke hadde blitt sendt noen steder. "Ja, eh.... det står et notat her ja.... at den skal sendes, ja..." Ja??? Det er godt over en måned siden jeg ringte og ba om det. Men neida. NEIDA.
Jajajajaja.

Dessuten... jeg tror jeg så vidt nevnte tidligere i juni at jeg vurderte å melde meg på sommerleiren til IKS? Etter litt tenking frem og tilbake fylte jeg ut påmeldingsskjemaet, trykte på send og betalte depositumet. Da jeg kom hjem på søndag hadde jeg fått et brev fra dem som bekreftet at jeg har fått plass på sommerleiren og kurset "Når følelser blir mat."Så. Da blir det sommerleir på meg, gitt.
Er det noen flere av dere som skal?

3 kommentarer:

marthe sa...

Hei du! Håper du har hatt det fint når du var borte og at alle brevene ikke var skremmende! Hvordan føles det for deg å ha meldt deg på sommerleiren? Jeg har selv gjort det og fått bekfreftet plass på samme kurs. Klem fra Marthe

Laila sa...

ja,livet hjemme går sin gang selv om man er ute og reiser,haha.Tenk om regningen tok sommerferie også...ikke vært meg imot...

Jeg har tenkt tanken på sommerleir mange ganger,men jeg er på det stadiet at jeg ikke heller mot friskhet,og da hadde maten VIRKELIG blitt et problem der. Men kanskje en gang...Kjekt at du har fått plass da hvertfall,du kommer nok til å få det vanvittig bra :)

klem

Anonym sa...

Hei!

Har fulgt bloggen din ei stund... Men aldri lagt igjen noen kommentar, tror eg... Eg er skikkelig dårlig på det, skal sies ;p Nå syntes eg at det var på sin plass å levne en liten kommentar her! :)

Har savnet blogg-innleggene dine mens du har vært borte! :) Men det er bra å lese at du har hatt det fint på ferie! :))) og at det har gått bra! :)

Bor i Tromsø, og har hatt mange innleggelser de siste 3 årene. Er 25 år, men tiden "i min verden" står bare helt stille... Livet er ikke helt enkelt, alltid...

Håper overgangen fra alle varmegradene i Egypt, til "høst/vinter"-temperatur her i nord (:P), går bra ;)

Klem

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive