søndag

Søndag.



Selv om alt ikke er tipp topp, er formen er heldigvis litt bedre. Gårdagens rydding gjorde dagen ganske okei, den ble i alle fall brukt til noe som føles fornuftig og kvelden gikk til en tur på Egon sammen med mamma, lillebror og lillesøster, etterfulgt av noen timer med både Avatar og Up på dvd. Det var okei.

Bortsett fra det... har jeg mange tanker om allverdens ting og tang. Så mye jeg skulle snakket med noen om, en terapeut eller noen andre innenfor fagfeltet, men jeg har ingen. Det er litt vondt å gå med så mye på hjertet. Heldigvis blir jeg satt opp på lista til mennesket som skal bli den nye fastlegen min 1.juni og det er ikke lenge til. Jeg skal bestille meg time med en gang og forhåpentligvis vil det ikke ta så lang tid før jeg kommer meg dit.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Må bare si lykke til hos den nye fastlegen da. Også håper jeg at du klarer deg greit fram til du får snakket med henne.

Andrea sa...

Jeg var i konfirmasjon i dag. Og når jeg leste teksten din, kom jeg til å tenke på hva presten sa i kirken. Så jeg tenkte jeg skulle signere han:
For noen er ikke livet enkelt, og da må man bruke de man har rundt seg. Da mener jeg familie, nærmeste venner. At man får ekstra omsorg, kjærlighet, empati og tillit i de stundene man har ekstra behov for det

Ja, dette er lettere i teori enn det kanskje er i praksis. Men tanken er der i alle fall.

Det er så lite som skal til for å få dagen bedre. En klem kan hjelpe en nedstemt lenge, noen god ord kan løfte en noen hakk fra bunnen.

Håper du blir fornøyd med ny fastlege!

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive