tirsdag

Det som er fint på en tirsdag.

*Stå opp tidlig på morningen og oppdage at alle har forlatt huset for å utføre sine daglige gjøremål. Spise frokost alene mens man hører på Dorian Gray og lar seg fengsle av en tragisk forelskelse, en ung manns desperasjon etter ungdom og løser ferdig den nyeste utgaven av Hjemmets Hobby Kryss.

* Bestemme seg for å ta en liten tur på Exolo, treningsstudioet i byen og faktisk gjennomføre det, selv om man mister bussen og har mest lyst til å putte hodet under dyna.

*Innse og oppleve at ens egen fysikk har grenser og samtidig, lytter til dem. Hører på hva kroppen forteller. Lese signalene. Være flink.

*Ta bussen hjem fra byen og treffe på en kamerat man ikke har sett på to år. Ha en veldig fin samtale på veien hjemover, oppdage at ting faktisk er slik som før - til tross for all tiden som har gått. Forstå hvor mye man har savnet å være sammen med de som en gang var noen av ens beste venner.

*Sove før-middags-lur på sofaen med god samvittighet.

*Dra på kino sammen med Merete og bruke de to gratisbillettene fra VG filmklubb. Cash, en svensk Thriller som har premiere her i byen på fredag. Veldig bra film! Anbefales på det sterkeste.

*Ta en kopp kaffe etter filmen, dyppe sukkerbiter i den og se hvor fint det er å være til. Nyte det fine øyeblikket, snakke om turen til Egypt, mennesker, verden og livet. Åpne øynene og gjennoppdage det positive blikket på tilværelsen. Se. Lytte. Være.

* Dra hjem. Være glad og se på klokka, mens man tenker: "Oi. dagen har gått utrolig fort. Og jeg har knapt fulgt med tiden!"

1 kommentarer:

marthe sa...

Dette var nydelig å lese! Du jobber knallhardt og jeg er utrolig stolt over deg! Ikke gi opp <3

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive