lørdag

Dager som er fine.


Selv om det fortsatt ligger snø på fjellene her - noe det gjerne gjør helt ut i juni en eller annen gang, avhengig av været og temperaturen, er det nesten det man kan kalle Nord Norsk sommer. I alle fall i Tromsø. Det har vært veldig mange fine dager på rad, temperaturen har vært og er (i alle fall i dag) godt over 15 grader i skyggen. Så, for øyeblikket er det ikke så ille å være i nord likevel. Når været og temperaturen er på den riktige siden av skalaen, er Tromsø en veldig fin by.
Det er ikke alltid jeg klarer å nyte dem for alt de er verdt, men det gjør likevel noe med humøret. Tross alt.

Elefantstemmen plager meg noe fryktelig; titter innom både titt og ofte og gjør så godt den kan for å tvinge meg ned på mine knær. På kvelden når ingen kan høre meg, freser jeg sinte ord ut i soverommet mitt og ber om nåde. Jeg ønsker intenst at alt sammen skal forsvinne helt av seg selv, noe som er umulig. Det finnes ingen trylleslag og tålmodigheten blir gang på gang satt på prøve. Men jeg prøver. Jeg prøver virkelig hardt for å ikke gi etter de idiotiske, fjollete og syke ordene demonen planter i hodet mitt flerfoldige ganger om dagen. Når det stormer som verst og kalkulatoren løper løpsk, blir jeg rasende. Hvilken rett har han til å plage meg? Ingen. Det finnes en mobbelov her i landet, men som alle andre steder blir den ikke fulgt til punkt og prikke. I alle fall ikke her. Jeg nekter å være et offer for det tullet det, men av og til hender det ting, oppstår situasjoner der det er vanskelig å gi blaffen i alle de stygge ordene som hagler.

Det er noen fine dager likevel. Selv om følelsene lever sitt eget liv, suser hit og dit, svinger, roter i hytt og gevær, var gårsdagen en fin dag. En tur til byen sammen med mamma, lunsj ute på kafe - fint med daglige utfordringer, vasking av bad (ja, det kan faktisk være okei!), Bildet av Dorian Gray på lydbok og deretter... en kveld hos Sunniva der tiden gikk til å se filmatiseringen av Dorian Gray. En bra film som jeg vil anbefale. Boka også for den saksskyld. Har hørt at det er flere som synes at selve boka er skrekkelig kjedelig å lese fordi det er så mye dialog, men lydboka er veldig spennende.
Dagen i dag er fin den også. Jeg har trasket rundt i byen sammen med Merete, vært på min første Zumba-time (blanding mellom forskjellige Latinske danser) og danset livsskitten ut av meg. Koordinasjonen er ikke akkurat noe å skryte av, men så lenge man har det gøy og gjør det for sin egen del, spiller det ingen rolle. Dessuten var jeg flink når det kommer til den ikke så alt for enkle biten med restitusjon, så... på sett og vis har jeg skåret et mål.

Pappa og lillesøster har dratt til ei strand sammen med noen andre andre mennesker, for å ta årets første bad, grille og diverse, og jeg hadde lyst til å være med. "Nå må du ta det litt rolig i svingene. Tror det er bra nå, Annika." Ja, det er sant. I kveld har jeg planer om å dra på en slik MGP - fest sammen med Sunniva på Musikkonservatoriet, der hun studerer. Kan kanskje være greit å slappe litt av før den tid.
Satser på at dagen fortsetter i det samme, fine sporet.

4 kommentarer:

Caroline sa...

Kos deg på MGP fest <3

Caroline sa...

Kos deg på MGP fest <3

Laila sa...

Så deilig med fine varme dager :) Kan tenke meg at folk i Tromsø nyter det fullt og helt,de har jo mye å ta igjen.

Det er godt du sparker tilbake når tankene kjører på som verst! Det viser din styrke!

Håper du koser deg masse i kveld,med gode venner og MGP.

klem

Annika sa...

takk skal dere ha :)
Ja, man må kjempe uansett hvordan ting er...

Håper dere har ei fin helg!

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive