torsdag

Solglimt.

 Til tross for at jeg nesten ikke har sovet noe i natt, våknet flerfoldige ganger på grunn av at halsen verket, øynene rant som været i Bergen gjør på en dårlig dag  og ikke kjenner meg helt tipp - topp, ser det ut til at denne dagen kanskje kan bli en fin dag. Jeg håper det.

 Akkurat nå er jeg optimistisk; jeg har sverdene klar og er rede til å kaste meg ut på nok et slag på slagmarken. I det siste har det vært og fortsatt er, full krig der, og jeg kjemper med nebb og klør og hvadetnåennmåttevære for å holde fast i alt jeg har lært i løpet av fjoråret. Av og til ser så mørkt ut at jeg har lyst til å kaste inn årene og gi opp, men jeg nekter å la en drittsykdom ta knekken på alt jeg har kjempet så veldig for. Jeg er fryktelig redd for å såre menneskene rundt meg med å falle dypt ned i gjørmehullet og i blant glemmer jeg at den eneste jeg virkelig skuffer er meg selv. Dette er en sånn dag der jeg husker på det. Jeg husker å se på håndleddet mitt, minne meg selv på hvor vakkert livet er.

Dessuten kjenner jeg at jeg har energi nok til å få ordnet opp på rommet mitt som virkelig ser ut som en tragedie OG jeg har teddybjørnverksted i valgfag!

1 kommentarer:

Laila sa...

veldig godt å lese at du klarer se det positive i dag,selv om dagen ikke er den beste. Men husk,nå er du som har mest kontroll,ikke sf. Du kjenner tegnene,du kan forutse,og du gir ikke etter.

åååh,teddybjørnverksted...hvorfor hadde de ikke det på min linje??? Kos deg så veldig masse med det faget,det er jo helt genialt!!

klemmer på vei

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive