tirsdag

Det har vært bedre tider.



Alle har sin måte å se livet på,
å leve med motgang på.
Å undervise er å påpeke at det lar seg gjøre.
Å lære er å gi seg selv en mulighet.

Paulo Coelho - Pilgrimsreisen


Hold fast. Ikke gi slipp. Ikke stopp. Fyll hodet. Spill The sims, grav deg ned i gamle simmer, unge simmer, babysimmer. Bygg hus, innred hus, finn en jobb, finn en kjæreste, finn en ektemann - få noen barn. Lek. 

Jeg har hatt bedre dager. 
Jeg har hatt dager som har vært så fine og vakre, der jeg har vært ruset på motivasjon, livslyst, livsglede. Jeg har vært høy av blomsterlukten om våren, danset omtåket på stuegulvet, rast av sted med stjerner i øynene. Jeg har hatt dager der jeg har følt meg så fri som jeg ikke har gjort på åresvis, dager der jeg gråt av glede fordi jeg aldri hadde trodd jeg kunne føle det. Jeg gråt av glede fordi jeg var så overveldet av hvor mye livet var villig til å gi meg så lenge jeg åpnet opp døren og slapp det inn. Det har vært dager der hele hjertet mitt har vært pakket inn i det fineste av det aller fineste, der jeg lo i det jeg kjente hjerteslagene. Noen dager var så fine at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg, og det var noen dager, noen dager der jeg bare sto opp fra senga uten å tenke over noe som helst. Jeg bare var. Det har vært de dagene, det har vært mange av dem. 

Jeg har hatt verre dager også. Mange. Dager som har vært så sorte at jeg, nå, ikke skjønner hvordan jeg holdt ut. Men jeg gjorde det. Jeg holdt ut. Jeg overlevde. Jeg kom meg igjennom dem, igjennom det. Så. Da holder jeg ut dette også. Hva nå enn dette måtte være. Og uansett, uansett hva dette er for noe, er det viktigste av alt å ikke gi opp. 

Jeg savner de fine dagene. Men. De kommer igjen. De kommer snart. Ikke glem: det er en , frisk og ubrukt dag i morgen. 

 

4 kommentarer:

Laila sa...

du har så rett,mange fine dager vil komme,det gjelder bare å nyte dem. Livet består av opp og nedturer,noen får det bare verre enn andre,tyngre dager,og finere dager.

Det ligger mange ubrukte dager framfor oss,heldigvis.

klem

June sa...

Gledar meg på dine vegne til du får besøk av dei gode dagane att :) Då er alt så himla verdt det. Men akkurat dèt er ein kunst å klare å sjå levande for seg på dei dårlege dagane.

Caroline sa...

Bra instilling Annika <3
Håper på bedre dager for deg fortest mulig ;)

Anonym sa...

Ja de kommer igjen de gode dagene.
Noen ganger tenker jeg at vi trenger de mørke dagene for å forstå og sette pris på de gode.

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive