tirsdag

Det motsatte.

Hemmeligheten er egentlig ikke så stor. Den er ikke så komplisert, avansert eller hva man vil kalle det. Nøkkelen. Veien. Måten. Teoretisk sett: svært enkel. Praksis: svært vanskelig. Likevel den eneste veien å gå.



Si NEI når Elefantstemmen sier JA. Si JA når Elefantstemmen sier NEI. Ta den største greia når Elefantstemmen hvisker: ”ta den minste, ta den minste, ta den minste…” Sett deg ned når Elefantstemmen ber deg om å løpe. Ta mer mat når Elefantstemmen sier mindre.


Gjør det spiseforstyrrelsen ikke vil du skal. Ikke tenk for lenge. Bare gjør. Handling, handling, handling. Gjør det motsatte, gjør det motsatte, gjør det motsatte.


Den verste samvittigheten man kan få, er den som oppstår når man vet man har sviktet seg selv. Og ofte, svært ofte glemmer man noe av det viktigste: man får det ikke bra hvis man ikke er snill med seg selv. Ja, for det er jo det vi alle ønsker: å ha det bra, kunne nyte dagene, være opptatt av noe annet enn sykdom og alt det der, fylle hverdagen med noe annet. Man må være snill med kroppen sin hvis man skal få det til. Den er tross alt deg.

3 kommentarer:

Heltinne sa...

Åh, tusen takk for et kjempe bra innlegg, annika! Akkurat noe slikt jeg så etter. Greit om jeg kopierer det og leser det når jeg trenger det? Altså til eget bruk, ikke publisering av det.

Du er en så stor motivasjon!

God klem fra en medkriger ;)

Annika sa...

Så fint at du liker det!
Det er helt greit :) Du kan gjøre hva du vil med det.

Tusen takk ;)

Anonym sa...

AMEN!

-Linda

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive