søndag

Halloween på Hylkje

På fredag hadde vi halloween-feiring her, noe som var ganske greit. "Bomba" som et rom på skolen så fint heter, ble pyntet med laken, edderkoppspinn, edderkopper og allverdens. Folk kledde seg ut som blodige greier, og selv om vi ikke gjorde så mye annet enn å se skrekkfilmer av den gode, gamle sorten, var det trivelig. Det er alltid det, spesielt når folk går inn for at det skal bli det.


Planen var at jeg skulle være en vampyr. Derfor sprayet jeg håret mitt svart og som dere ser var ikke resultatet så veldig mye å rope hurra for, spesielt siden man kan se at håret mitt egentlig er blondt. Dessuten minnet den der kostymegreia meg om fortiden som svart og sint tenåring, og ja, jeg kommer ALDRI til å farge håret svart igjen. Ikke permanent i alle fall. Denne pussige skapningen ved siden av meg er Matias som bor på internatet mitt. Han ligner på Joker i filmen "The dark knight".

Kine, som lignet på en vaskebjørn før hun tok på seg et hvitt laken og var et spøkelse, og jeg, spiste en veldig skummel kveldsmat.

Patrick slo til med blod og gørr og greier. Jeg tror kanskje han var en zombie eller noe annet lurt.


Fyren med maske er alles kjære Sondre (man trenger ikke lykkepiller når man har en som ham) og karen ved siden av er Kjetil. Nok en blodig sak.
Bortsett fra at den sorte spray-fargen min gjorde både meg og enkelte rundt meg sorte, var det en trivelig kveld.




0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive