lørdag

Utfordring og oppfordring.


I går fikk jeg en veldig spennende telefon.

I stedet for å forklare alt sammen, kopierer jeg inn det ene brevet som er sendt til alle som er medlem av Capio- gruppa på facebook.



*
Onsdag 21.10.2009 Skal Monika Fagerli (daglig leder og psykolog), Grete Hartviksen (psykiater og overlege) ved Capio Anoreksisenter, samt Heidi Christine Øverland, Annika Alexandersen og Juni Raak Høiseth som er pasienter fra senteret til STORTINGET. Vi skal delta på stortingets spørretime. Bent Høie har stilt spørsmål ang. Capio. Vi vil deretter sannsynligvis få muligheten til å møte den nye helse og omsorgsministeren.

I den forbindelse har vi tenkt å overrekke en rekke brev og dokumenter som har blitt skrevet i vår kamp om å få Capio inn under fritt sykehusvalg.
Dersom dere har noe på hjertet eller noe dere ønsker å meddele ministeren, tar vi mer enn gjerne imot dette og overrekker det. Jo mer, jo bedre!

Vi vil gjerne ha brev frå både venner, bekjente, pårørende, pasienter, tidligere pasienter og alle andre som måtte engasjere seg i saken.
Det er viktig at vi får formidlet at det trengs et større mangfold, større frihet for pasienter til selv å velge behandlingsplass, og å kunne ta i bruk det private behandlingstilbudet for spiseforstyrrelser.

Brevene kan sendes til Capio Anoreksisenter, Åsebråtvegen 36B, 1605 Fredrikstad. Merk konvolutten "Fritt sykehusvalg"

VIKTIG: Vi må ha brevene innen tirsdag 20.10.2009
Dersom noen ønsker det kan det også sendes på mail til: junirh@gmail.com

Dette er spørsmålet som vil bli stilt under spørretimen:

11. Fra Bent Høie (H) til helse- og omsorgsministeren
Vil Regjeringen sørge for at personer fra hele landet med spiseforstyrrelser får mulighet til å velge å få behandling ved Capio Anoreksi Senter i Fredrikstad hvis det er det tilbudet som raskest kan gi hjelp?


Med hilsen

Heidi Christine Øverland, Annika Alexandersen og Juni Raak Høiseth.



*
Jeg håper noen av dere har lyst til å sende et slikt brev, skrive et eller annet – og det trenger ikke være en fryktelig fornem greie om ditten og datten, men bare noen ord om hva man tenker om situasjonen og saken. "Alle monner drar", som det så fint sies.

Brev kan også sendes på mail til meg, eller via facebook, og så leverer jeg disse videre til menneskene på stortinget.

annika_alexandersen@hotmail.com

1 kommentarer:

Caroline sa...

Så utrolig bra, håper Capio kommer under fritt sykehus valg etter vært =)

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive