mandag

Diverse.

Jeg har vært på ikke mindre enn to shoppingrunder med foreldrene mine for få tak i diverse turutstyr til Begen: en med mamma og en med pappa. Forskjellen mellom disse handleturene er enorme; pappa løper som en tulling og slenger den ene turbuksa etter den andre, mens mamma ser på bikinier og tusler innom andre butikker underveis.

En runde med pappa ser slik ut:
"Du må ha vanntett ditt og vanntett datt, isolert her og der - ååh ja, denne er fin. Den har noen ekstra lommer til vannflasker og sånt og... Disse, ja, disse er lette saker!! De veier nesten ingenting og jøss, de får du plass til ullsokker også. Viktig at de ikke er for passelige, for da blir det kaldt på føttene. Hva med denne da? God støtte her og der??? Åssen skostørrelse bruker du? 40? Enn bukse da - jeg har tatt disse, tror du at de passer eller?"

"Pappa... alt er grønt og jeg vil IKKE ha militærgrønne ting. Jeg har jo sagt tusen ganger at jeg bruker 37 i sko, og nei, den der buksa blir for liten og den andre for stor."

"Oia. Men da henter jeg noen nye da. De der andre er forresten vanntette."
"Men herregud, da! Jeg skal jo ikke gå noen gå-på-fjellet linje! Jeg skal ikke gå på lange fjellturer hver eneste dag."

Uansett. Jeg er i alle fall ferdig med Tur-Utstyr-Shoppingen og jeg har ikke svidd av mindre enn over 3000 kroner på sekk, bukse og fjellsko. Ikke verst, hæ?
"Ja, nå har du jo sekk til pilgrimsreisa til neste år. Da slipper du å tenke på det, i alle fall."

For ja, pappa og jeg skal fortsatt gå den veien. Utover vinteren skal vi begynne å planlegge litt, og så skal vi bestille flybilletter.

Dessuten har behandleren min fra Capio ringt, jeg må pakke til Fredrikstad og Bergen i kveld og nå skal jeg snart ut for å spise middag på et eller annet sted sammen med Inger.

6 kommentarer:

Ingrid sa...

Haha!
Han er i alle fall hakket bedre enn pappaen min. Han kjøper bare det første han finner, for å komme seg fortest mulig ut av butikken. Så å ha med han på noe som ligner sko/kleskjøp er utelukket.

Et stykke ute i innlegget ditt begynte jeg faktisk å lure på hvorvidt det var forfatterlinje eller turlinje du skulle gå. Men Hey; på folkehøyskole er det obligatorisk å bli dratt med på tur i ny og ne også. Og det bste er jo at dette er morsomme turer, i motsetning til tvangsturene man ble dratt med på som liten (men her snakker jeg selvsagt kun ut fra egen erfaring).

Lykke til med pakkingen

HIlsen dronningen av lange kommentarinnlegg...

Annika sa...

Vel, pappa er som regel slik han også, men når det gjelder turutstyr/treningsting skal alt være perfekt.

Eneste grunnen til at jeg drar med meg så mye tull, er fordi vi skal på en tur i fjellet nesten rett etter skolestart. Men, jaja, jeg får nok bruk for det senere også :)

June sa...

Skal dåkke òg på Tyinholmen? :)

Annika sa...

Jeg husker ikke :P Men det er i alle fall en sånn leirskole.

June sa...

Åh, då er det sikkert ikkje Tyinholmen (og det er nok like greit :P Ikkje den mest minneverdige turen eg har vore på, men men. Vi vart no kjent likevel :P), for der låg vi på eit sånt nedlagt hotell, ikkje leirskule.

Caroline sa...

Nå måtte jeg le :'D

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive