mandag

Mammas seng og bowling.

I natt sov jeg og lillesøster i mamma og pappas ganske store og veldig gode seng. Det er årevis siden jeg kravlet opp i den og sov midt i mellom mamma og pappa (noe som egentlig ikke var så veldig behagelig for noen av oss) fordi jeg hadde mareritt eller hadde vært våken halve natten fordi panikk-angsten holdt på å ta livet av meg. Jeg skal fortelle dere en hemmelighet: jeg gjorde det til jeg var tretten år.
Uansett. Mamma hadde nattevakt og pappa er bortreist, langt bort i gokk, så jeg og lillesøster tok oss den friheten til å sveve avgårde til drømmeland i den beste senga vi har her i huset. Det var fint.

Gårdagen var en ganske bra dag. En typisk søndag der man trasker rundt i pysjen hele dagen, bruker tid på datamaskinen, kryssord og lydbok - og bruker tiden på det jeg kaller ingenting. Dessuten var ambivalensen kvelende, og jeg hadde ikke lyst til å gjøre noen ting.
Likevel endte det opp med at Inger og jeg kastet oss i en bil, og kjørte av sted til bowlinghallen, der vi spilte til den store gullmedaljen med fabelaktige resultater. Siden jeg er så utrolig flink i det meste av sportslige aktiviteter, knuste Ingers resultater mine. Men det gjør ingenting.
Deretter sto bilsimulator og dansemaskin for tur.


Inger som tester dansegreia for første gang i sitt liv

og jeg som er knallfornøyd. Fordi jeg fikk alle kjeglene til å falle.

Dessuten har jeg fått med meg at flere av dere har spurt om jeg ikke kan anke saken ang. det elendige behandlingstilbudet i Tromsø. Jeg tror faktisk ikke det, selv om jeg synes at det er hull i hodet, eller hva man nå enn sier, fordi jeg ikke har en fjerneste anelse om hvor mye jeg kommer til å være hjemme i sommer.
Overmennesket på Åsgård, det psykiatriske sykehuset her i byen, mener tydeligvis at det ikke er noen vits i å opprette en ny kontakt med en eller annen fjollete behandler fordi jeg ikke blir værende i byen til høsten. Jeg kan skjønne det, men det gjør ikke saken mindre frustrerende. Det lengste jeg har vært uten noen prate-mennesker siden jeg var rundt femten, er to måneder, og i løpet av disse gikk snublet jeg i mine egne sko og gikk fullstendig på tryne, med knekt nese og en kraftig hjernerystelse.

Men nå er ståa litt annerledes, og jeg tror kanskje jeg vil klare meg. Sommeren blir ikke så lang for min del; jeg skal være ute i fem - seks uker fra Capio stenger den 28.juni, deretter Madeira, en eller annen tur til Sverige med telt i bagasjerommet på bilen og noen andre greier.
Jeg skal ta en telefon til Fredrikstad i morgen, og så får vi se hva resultatet blir.

1 kommentarer:

Stina h. sa...

Dumt det da, de skulle heller vært glade for at du vil gjøre noe til høsten. "hull i hodet" er dekkende ja!
Lover og regler...osv....

Stå på videre hvertfall :)

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive