torsdag

Egentlig har jeg masse å gjøre.

Så til det jeg egentlig skulle skrive om.
Det er torsdag, fire dager til jeg drar tilbake til Fredrikstad - de stenger nemlig for sommeren den 28.juni, og behandleren min mente at det kanskje ikke er så dumt å være der, før de stenger i fem uker. Det er nok sant.
Det er litt over en uke til Inger og jeg drar til Madeira, ei øy omentrent langt ute i hutiheita, et sted som ikke alle har hørt om på min alder har hørt om. Mest fordi det ikke er et slik typisk syden-reisemål; det er ikke sandstrender, noe som gjør sånn at det ikke er det mest fristende reisemålet for ungdommer som planlegger en ei - eller to uker på fylla. Det er helt greit for min del.

Jeg må ta med meg alt jeg trenger til Fredrikstad, det vil si at jeg nok en gang må pakke den store rosa kofferten min for å få plass til alt sammen, og gjett hva? JEG HAR IKKE PAKKET NOE SOM HELST.

Det er planen for i dag. Jeg må rydde, vaske, pakke - og siden det er så fint vær, skal jeg ringe Inger for å høre om vi skal kjøre til en eller annen strand, eller begynne på den 10-på-topp greia som vi har her i byen.

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive