tirsdag

Livet er fullt av gleder. Den ene slår den andre ihjel.

Midtstill
I dag regner det i Fredrikstad. Det regner, og det er skrekkelig kaldt; noe som gjør det nesten umulig for meg å gå ut. Siden gnagsårene mine så absolutt ikke har blitt noe bedre, kan jeg ikke bruke andre sko enn tøyskoene jeg kjøpte på H&M samme dagen som gnagsårene mine ble født, og slike sko passer seg ikke akkurat for været utenfor.
Dessuten er de alt klissvåte etter en snartur på blodprøvemottaket.

Ang. gnagsår! I natt sovnet jeg med strømpebukse på, smart som jeg er, og jeg hadde ikke satt på bandasjer på beina før jeg krøp til køys. Gnagsårene mine fant ut at de ikke var ferdig med å skille ut herlig kroppsvæske, så... da jeg sto opp i morges, hadde store planer om å ta en dusj før jeg dro til sykehuset, dro jeg av meg denne strømpebuksa. Den hadde festet seg i gnagsårene mine, og da jeg tok den av, dro jeg vissnok med meg sårskorpa på sårene mine. Dette resulterte i blod utover alle de hvite flisene på badgulvet og jeg måtte tape meg selv med vanlig tape for å ikke grise ut trappene ned til 1.etasje. Herlig, altså.

Ellers er det fint lite å si. Jeg har hatt mye å tenke på det siste døgnet, og jeg har et uvær hengende over hodet mitt; og nei, det er ikke bare utenfor husdøren det regner. Og siden jeg skal hjem, har jeg vært så heldig at jeg har fått inviglet Frisubin-pause.
I morgen skal jeg hjem, og jeg gjør et forsøk på å rydde rommet mitt. Det er utrolig hvor mye dritt som kan samle seg opp, og jeg skjønner ikke hvordan jeg skal klare å få den rosa gigantiske kofferten med meg. Den veier et halvt tonn og vel så det. I tillegg ser det ut som det har vært innbrudd her inne, for det er kaotiske tilstander. Jajamennsann.


I går var jeg forresten på mammut-salget. Jeg fant denne boken, som jeg selvfølgelig bare måtte kjøpe. Anbefales!

1 kommentarer:

mia sa...

håper du får det kjempefint hjemme, Annika min! Du fortjener det så utrolig mye! Håper jeg kanskje kan være med neste gang (?)

haha, jeg kjøpte meg akkurat den samme boka på mamuttsalget i går ^^


<3

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive