torsdag

Jasså du.

Første natt hjemme, og jeg må si at jeg har sovet ganske så bra. Det var i grunnen godt å stå opp, og ikke se noen andre mennesker enn pappa & Sandra (mamma var på jobb og Peter befinner seg på Grand Canaria) - ingen nattevakter som ønsket meg god morgen, ingen mennesker som løp fram og tilbake og ingen mennesker som gnålte om hvilken side av knekkebrødet som skal være OPP.
Det er deilig å være i et hus der det ikke bor mer enn fire mennesker til vanlig. Fem, om man teller med meg, men det gjør jeg ikke, for jeg bor jo egentlig ikke her.

Jeg våkner fortsatt tidlig; jeg sto opp - og spurte lillesøster om hun ville ha frokost. Dessverre hadde hun alt spist, og jeg måtte lage til meg selv. Mens jeg kokkelerte med havregrøt og brødskiver, klæsjet jeg også sammen en deig til Foccacia- brød, med fetaost og oliven. Resultatet ble slik:


Deretter trasket jeg ned på butikken for å handle blåbærsyltetøy og kanel, og jeg var i samme slengen innom "Det lille ekstra" for å snakke om tattovering. Hun dama som ordner med sånne greier, var ikke tilstede, men hun kommer i morgen - og de som var på jobb, ordnet en time til meg.

etter lunsj hadde jeg en riktig så fin stund sammen med hunden vår:



japp. Og nå venter jeg på at Sandra skal komme hjem, sånn at vi kan dra til byen sammen. Jeg skal handle bursdagsgave og undertøy, vi skal på biblioteket og jeg skal ta henne med på Kafe.
Nevnte jeg forresten at jeg selvfølgelig klarte å glemme medisinene mine i Fredrikstad? Kniz.

4 kommentarer:

Caroline sa...

Så godt og lese du har sovet bra :)
du er så fli nk til og lage mat!!!!
det så godt ut =D (uten oliven ;D)
Åssen tatto skal du ta????????
Så søte bilder =D
Nå måtte jeg smile, dyr skulle blitt brukt i terapi =p
håper du får en fin dag :)
Klem <3

Anonym sa...

hundestund er gull! <3

Ingrid sa...

NYDELIG hund!

Jeg sier som Nemi("tegneserie-damen"); de skulle leid ut hunder på apoteket!

Anonym sa...

Søte hundebilder!:)
Er du ferdig på capio??

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive