tirsdag

Gosh.

Høyt og lavt og alle veier. Det er en sånn dag, vet dere, en sånn der verden er spekkfull av farger og jeg snakker like fort som jeg tenker. Jeg setter sammen de merkeligste ideene man kan tenke seg, hjertet slår så hardt - så hardt, og jeg klarer ikke sitte i ro.

Jeg har hatt på meg rosa kjole. Jeg har googlet "pilgrimsreise". Jeg har spist sjokolademousse. Jeg har vasket badet og kostet trappen, selv om det ikke var nødvendig. Jeg har spilt the Sims i to og en halv time. Jeg har vært varm. Jeg har brettet klær, vasket duker og dynetrekk. Jeg har tegnet noen trær, sånn som man gjorde da man gikk på barneskolen. Jeg har lest noen sider i "Eclipse" (det går sakte i svingene, fordi jeg holder på med Brida også). Jeg har lagd min første fiskesaus noensinne og kokkelert middag sammen med Johanne. Jeg har hatt en samtale som ikke handlet om noe som helst. Jeg har prøvd et rart rør som man ligger inni med laserstråler, et sånt rør som etterhvert blir kjempevarmt. Jeg har ENDELIG fått havregrøt til kveldsmat og jeg har laget masker.






og. nei. jeg drar ikke fra capio før fredag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jepp, en sånn dag ja. I know :)

KarolineAmbivalens sa...

Så godt å se at du smiler Annika, det varmer godt! :)
Ha ha, lo godt av den kveldsmat situasjonen. Hvis jeg skal gjette, er pasienten ei av sommermånedene(hvis du skjønner hva jeg mener)?

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive