tirsdag

Nyttårs?

Narvik, igjen - og jeg har kjøpt meg ny jakke for det gavekortet jeg fikk av mamma og pappa til jul. Egentlig trenger jeg den ikke så veldig, men jeg har siklet på den i evigheter, og selv om Veromoda var fri for den i grå, som jeg egentlig ville ha, tok jeg den med meg og gikk ut fra butikken. Da jeg kom hjem til leiligheta mi og åpnet klesskapet, slo det meg at det kanskje er på tide å slutte å handle klær. Jeg har alt jeg trenger og litt til, og selv om det alltid er fint med noe nytt - er det grenser for hvor mye av det som blir brukt.

På sett og vis føles det bra å være tilbake; senga mi, tvn min, stillhet, fred og ro - og jeg kan endelig senke skuldrene. Det føles som om jeg har vært innstilt på "høyspenn" siden jeg forlot Narvik 18.desember, og det er godt å kunne sige sammen litt.
Det slo meg plutselig tidligere at jeg ikke har noen planer for morgendagen, ikke en eneste en, og selv om Helle har invitert meg til Strømsnes på kalkunmiddag, selv om jeg ikke spiser kjøtt og nyttårsfeiring der, vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Ingenting frister, og det er synd, for jeg vet at jeg kommer til å angre hvis jeg blir sittende inne med datamaskinen på fanget.

Nei, kanskje jeg rett og slett bare skulle slå til tilbudet og dra på en eller annen fest sammen med Helle, ha på meg fin kjole og late som om jeg er strålende vakker mens jeg drikker rødvin fra fine glass, mens jeg feirer at 2008 er over og vel så det. For sånt burde vel egentlig feires. Nei, jeg vet ikke, jeg.

Hva skal dere gjøre i morgen?

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive