onsdag

God morgen, ja.

dette været er ikke til å bli klok på. i går kveld høljet det ned fra himmelen, og nå snør det igjen. jeg klarer ikke å bestemme meg for om det er okei eller ikke, for jeg er usikker på hvor kaldt det kommer til å være ute i dag.
øynene mine verker fortsatt noe helt forferdelig, og hvis det ikke blir bedre snart, må jeg nok ta meg en tur til legen for å få det sjekket. Dessuten har jeg en fin liten følelse om at en eller annen urinveisinfeksjon holder på å melde sin ankomst, og hvis det skjer, ja, da aner jeg ikke hva jeg skal gjøre.

Nyttårsaften - og jeg vet fortsatt ikke hva jeg skal gjøre. Nå skal jeg gjøre et forsøk på å kravle meg opp fra senga, koke kaffe sånn at jeg kan bli litt varmere, se på barnetv og spise havregrøt til frokost. Deretter skal jeg dra på jakt etter "Glede", og hvis jeg ikke finner den - har jeg kommet fram til ei nødløsning: siden de ikke lengre produserer den på norsk og forlaget tydeligvis har bestemt seg for å ikke trykke flere opplag, kan jeg alltids bestille den på engelsk eller svensk fra en nettbutikk.

1 kommentarer:

Anonym sa...

bare lurer...
hvorfor vil du så gjerne ha akkurat den årsplanleggeren? hva er det som er så spesielt med den?

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive