fredag

Fredag.

Det ble tur til Sverige i dag. Riktignok bare til riksgrensa, men det var fint å gjøre noe annet enn å se på tv, gjøre skolearbeid eller traske rundt på de grusomt morsomme kjøpesenterene her.
Helle og Jon hentet meg klokken tre - jeg hadde så vidt kastet i meg en slags middag, og var overbevist om at det kunne vært lurt å kle godt på seg, for det er forferdelig kaldt oppe på fjellet.


Dunjakke, tre gensre, skjerf, tre strømpebukser, superundertøy og hele pakka. Velvel. Jon, Helles kompis, kjørte hit og dit og overalt, plukket opp Toyne og Arnt - Robin, og det tok litt tid før vi kom oss avgårde.
Siden vi har hatt så mye om trafikkulykker og sånt på skolen i det siste, var jeg relativt nervøs da vi bega oss på vei opp bakken til Bjørnefjell. Jons bil er ganske gammel, oog... jeg vet at sånne biler er "farligere" enn de nye, fordi de ikke er like godt utstyr med diverse sikkerhetsduppeditter. Der har du ulempen med å gå helserelaterte linjer: du får så mye informasjon om ting man egentlig ikke trenger å vite noe om, at det er fort gjort å bli et nervevrak av ingenting. Tro meg: jeg er glad for at vi ikke har hatt noen bakteriedryking ennå.

Turen gikk fint, og tok ikke mer enn 40 minutter. Wæo. Den Coop butikken var ganske liten, ikke mer enn 300 kvm (ja, jeg vet at det sier fint lite for de fleste) - men det var koselig, for vi ble møtt med gløgg og hamburgere til 10 kr stykke. Ikke verst, eller hva?
Mens Helle og resten av folket rasket med seg drikkevarer og smågodt og hele pakka, ble jeg stående ved hyllene uten å vite hva jeg egentlig skulle ha. Etter mye om og men endte jeg opp med dette:

... Tenkte at jeg kanskje skulle variere litt, og bytte ut havregrøten med Råg Flingor grøt i stedet. Det smaker ikke akkurat det samme, men. Dessuten hadde de Red Bull i Annikaversjon, så det måtte jeg selvfølgelig kjøpe. Tyggisen er allerede forsvunnet inn i munnen min, men snusboksene har jeg fint plassert i kjøleskapet sammen med Fun Light safta med jordbærsmak. Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor vi ikke har sånne fine greier i Norge.

I kveld skal jeg ikke gjøre noe annet enn å ligge på sofaen og se på CSI, mens jeg prøver å lage en plan for morgendagen. Helger pleier ikke å være så veldig givende for min del, men det er et moteshow og noen korgreier på Amfi, så jeg tenkte at jeg kanskje skulle ta meg en tur.

På søndag tennes julegrana - PLUSS at Jenny Jenssen skal holde et nydelig show, og det kan jeg jo nesten ikke gå glipp av.

Neste helg kommer Mamma, Pappa, Peter og Sandra hit. Da blir det Sverigetur igjen, og jeg ser fram til å se familien min. Pappa har forresten store planer om å lage meg en julekalender, noe som er særdeles hyggelig av ham - for jeg tror aldri man blir for gammel til sånt.

2 kommentarer:

Andrea sa...

Hvis det var fun light med jordbærsmak så har de den i norge :)

Tonje sa...

Hei !

Ja, jeg har vært i Bodø, men jeg skal ikke legges inn foreløpig. De skal hjeloe teamet mitt hjemme og få en rød tråd i behandlingen min. Så hvis dette ikke har hatt noe virkning på en til to månder skal en innleggelse vurderes igjen. Siden spiseproblemer er mitt hovedproblem er det ikke noe idealsituasjon å bli innlagt.
De var greie. Det gikk litt tregt i beynnelsen, men jeg var der på tre samtaler som til sammens var kartleggings/vurderingssamtale.

Jeg håper at du får den hjelpen du trenger. Takket være Bodø, har behandlingen min hjemme fått et realt spark i sykehusræva si, så nå settes det igang bedre tiltak, og hyppigere tilbud. Så selv om det var steintøft å dra til Bodø å ha alle de samtalene, og fylle ut alle de skjemaene, så er jeg glad for det. For nå har jeg litt svakt lysskjer i tunnelen min.

Masse masse lykke til :)

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive