mandag

Fin dag.


Okei, jeg vet at dette er et forferdelig dårlig bilde; kvaliteten suger, jeg ser ikke ut og det er ganske vanskelig å se hva jeg har på meg, men altså: dette er Annika i ambulanseuniform! Med jakke, genser, t-skjorte, og bukse. Hele pakka! Og jeg må si at det var ganske vanskelig å finne et sett som satt sånn noenlunde der det skulle. Velvel.
I dag har vært min første dag i praksis, så jeg tenker jo at jeg selvfølgelig må skrive litt om det. Det har vært en veldig givende dag for min del, helt sant, og jeg er i godt humør så langt. GULLSTJERNEDAG.

Jeg sto opp klokken 0600 som vanlig, tok meg en dusj og gikk hjemmefra klokken halv åtte for å møte Maria i klassen min som også er utplassert i Narvik. Vi rotet litt før vi fant frem, og det første møtet var... ja, vet ikke, jeg var jo litt nervøs og sånn, men hey, det gikk strålende: vi ble godt mottatt av menneskene der - de var virkelig hyggelige og imøtekommende, og jeg er storfornøyd. I starten fikk jeg klær og sånt, og så sjekket jeg bilen sammen med en av de som har ansvaret for meg. Vanlig prossedyre, det å sjekke at alt utstyret er på plass før dagen starter. Deretter var jeg med på mottaket, hilste på menneskene der og sånt, var med en lærling for å fylle opp et skap og var med for å levere en bestilling på lageret - de trengte noe nytt utstyr. Det har vært en rolig dag, med en tur, en slik vanlig en; en mann som skulle transporteres fra et sted til et annet, men det var hyggelig. Han var gammel og veldig søt. Ellers har jeg lest litt pensum, drukket masse kaffe, kjørt noen turer hit og dit med de jeg skal være sammen med de neste dagene og snakket tull med dem.
Jeg skal være utplassert på dagbilen i morgen, det vil si fra klokken 0800 - 1530, og onsdag skal jeg være på døgnbilen (onsdag 0800 - torsdag 0800), og så skal jeg jobbe i helga. Det blir morsomt, og jeg ser fram til det. Jeg tror det blir bra.

Han ene som jobber sammen med meg har en valp. Det er en Labrador Retriver, 3 måneder gammel, sort som natten, og han må være det søteste, nydeligste og den herligste skapningen jeg har sett på lenge. Hvorfor i herrens navn og rike selger de ikke valper på apoteket? Noen bedre "bli - glad" medisin finnes ikke, og valper er så skjønne. Jeg blir glad bare av å se på dem, se hvordan de løper fram og tilbake med halen dansende rett til vers, glad av å se på hvordan de presser seg inn mot deg for å få kontakt, glad av å være i nærværet deres. Hund. Jeg tror virkelig at jeg må få meg en hund!

I dag har jeg tatt jomfruturen på moped. For nei, jeg har aldri sittet på moped før - og ja, i dag var første gangen. Kim kjørte meg på butikken sånn at jeg fikk handlet, kjøpte snus til meg, og kjørte meg hjem etterpå. Det var veldig snilt gjort, og han er ganske så hyggelig om jeg må si det selv. Jeg har forresten sagt ja til å male rommet hans, ikke om jeg vet at det blir noe av det, men jeg liker å gjøre sånne ting, så hvorfor ikke. Kim er lærling, like gammel som meg og ganske så hyggelig, synes jeg.
Hvis jeg får ordnet sånn at jeg går av vakt på lørdagskvelden, skal jeg kanskje være med på en kostymefest, ikke at jeg tror at det blir noe av det, men det kunne jo kanskje vært greit. Det kunne vært morsomt å gjøre noe sånt, møte andre mennesker og tja.. jo. Det hadde i grunnen ikke vært så ille.

Ellers har jeg blitt tatt for å være fjorten år og ei sur lita drittkjerring. Det er første gangen i mitt liv at jeg har blitt tatt for å være yngre enn det jeg er; men det er kanskje ikke så rart. Kim sa forresten også det: "Du ser ikke fjorten år gammel ut i ansiktet, men litt langt unna kunne man kanskje trodd det. Og ja, jeg syntes også at du så litt sånn sur ut første gangen jeg så deg."
Jaja, da har jeg hørt det også. Nytt mål i livet: smil litt mer. Vær litt gladere. Le mer.

Akkurat nå holder jeg på å fryse meg ihjel, har vært en god del ute i dag, så er ganske så nedkjølt. Men det går bra, for nå har jeg kledd på meg tusen lag med klær og skal snart drikke en kopp kakao, mens jeg skriver loggen fra i dag. Og senere er det Top Model.
Dette er en fin dag og en fin start på uka. Slettes ikke verst!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Høres bra ut, Annika :)

Anonym sa...

Så utrolig hyggelig da! =)

KristineBirgitte sa...

Kos at du trives :)

Anonym sa...

Særriøst!?
har du aldri sotte på en moped før? :p
hadde du sagt d kanshe æ hadde kjørt litt roliere :p
BTW: hær e første gangen æ blir nævnt i en blogg, så æ e vell egentli førrnøyd da ^^,

muli at du ikke får malt rioimme mitt da :p
me tanke på at d næsten e færdi da :p å at æ e blitt lettere omvendt dalmatiner.
e ikke nå flink å male uten søl x)

jeje
d går sæ tell ^^,

sant at du ser litt surken ut av å t :p
mn du e no søt førrde ^^,

Anonym sa...

Kim adrian :-) Det høres ut som du kanskje sku ha latt annika hjelp dæ lell, hehe...

Annika, godt å hør at du kan trives, at dæm e inkluderene, å at kim adrian e en fin snill gut som lar dæ sett på mopeden. Treng itj å spreng aillti vettu.
Ååå bli så glad av innlegge ditt.
Sorry for dialækta, vart bare smitta av de ainneran her.

Håpe dagen i mårra og døgn onsdag bli bra, og at du får prøv dæ på litt ainna ting enn syketransport fra institusjon/heim t sykehus å omvendt. Må tren litt HLR å intubering med det samme du e utplassert å :-)

ÅÅÅ, håpe så indelig det her bli bra for dæ!
*Masse klæmma*

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive