tirsdag

En sånn dag, ja.

"Oia. Så det er en sånn dag, ja," tenker jeg da jeg endelig får kravlet meg ut av senga med øynene halvveis igjen, sliten i hodet og kroppen av absolutt ingenting. Jeg har lyst til å sove mer, men nei, det går ikke, for jeg skal ut i praksis og for håpentligvis redde noen liv. Det er helt mørkt utenfor, og det er ikke så veldig oppløftende. Spesielt ikke på en dag som denne.
For ja, er det ikke typisk? Dette er en sånn dag der alt virker feil; jeg, verden, frokosten, temperaturen i rommet, klærne, skoene, kakaoen, vitaminpillene - alt sammen. Jeg er iskald, til tross for at jeg har kledd på meg masse klær, blitt litt mer elefant siden sist og det eneste jeg har lyst til er å grave meg ned under dyna og melde meg ut fra verden.
En sånn tirsdag. En blå tirsdag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Håpe du får en finere dag, nu e den jo lysere, så forhåpentlighvis blir DIN dag lysere.
Og kanskje varmere.

Anonym sa...

*holde rundt å klemme*

KristineBirgitte sa...

Jeg drømte om deg inatt :)

Eller.. jeg drømte om bloggen din. Jeg leste at du hadde hatt en tur til Sortland og i drømmen ble jeg superirritert fordi du ikke hadde sagt fra så vi kunne møttes og drukket kaffe eller noe :)

Sprøtt hvordan hjernen fungerer - jeg tenkte på deg i går og hvordan det gikk på jobb. Var nok det som hang igjen da jeg la meg. Litt morsomt. Ikke tror jeg er gærn er du snill :p

;D

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive