lørdag

All this time.

særdeles givende fredag:


Noomi og jeg bakte et fjell med boller. Det var mel over alt, og kjøkkenet så ikke ut da vi var ferdig. Det blir ofte sånn når man baker sammen med en niåring som så veldig gjerne vil være med på å gjøre alt sammen, og som får det for seg at det er kjempelurt å skrape mel fra kjøkkenbordet, for så å bære det i hendene sine - og kaste det i søpla. Mamma måtte vaske alle skapdører, benker og gulvet da hun kom hjem fra skolen utpå formiddagen. Stakkars.

Jeg fant til og med fram noen perlesaker som ikke har vært ute fra skuffa på kjøpmannsdisken på noen år, bare for å ha noe å gjøre mens vi ventet på at Sandra skulle komme hjem fra skolen.
... Slik ble resultatet mitt.


Og.. ellers var vi på Jekta, uten å kjøpe noe som helst - om man da ser bort fra noen kalsium tabelletter, og en kopp kaffe. Det er ganske så hardt å skulle aktivisere en pratsom niåring hele tiden, for det er ikke snakk om å stille stille eller holde munn en liten stund; neida, her er det tegnemalesnakkesnakkeoggjøregjøre hele tiden, og sånt tar på.
Inger var innom på kvelden og vi spilte game of life. Dessuten snakket vi om skriving, og jeg har jo forstått at jeg kanskje burde begynne å skrive litt igjen.
Og dessuten, vil dere ha en hemmelighet?
- Jo. Hver gang jeg er på Jekta eller andre kjøpesenter, her i byen, håper jeg inderlig at jeg ikke skal møte på noen jeg brukte å kjenne en gang for lenge siden. Mest fordi at jeg ikke har noe som helst å si til dem, og jeg orker ikke sånn der "heihallojaellers, gårdetbra? Hvagjørdunå? Åherregudduharforandretdeg!" snakk. Det er noe av det verste som finnes, og jeg gjør alt for å unngå å bli lagt merke til. Det er ikke fordi jeg ikke liker å snakke med folk, men mest fordi jeg ikke aner hvordan jeg skal oppføre meg eller hva jeg skal si eller noe som helst. Så vet dere det.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du burde begynne å skrive igjen ;) Absolutt, du er flink til å skrive, og jeg sier ikke det bare for å være snill eller noe sånn, jeg mener det av hele mit hjerte!

Det er slitsomt med en niåring, men jeg synes du klarte å aktivisere henne ganske bra jeg :) Koselig også da.

Jeg prøver også å unngå gamle klassekamrater og slikt, av akkurat samme grunn som deg. Hva i all verden skal man si da? Ikke vet jeg, men om jeg finner ut av det så skal jeg tipse deg.

*klem*

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive