mandag

Bytur.


















Det er liksom ikke å komme bort fra at Inger og jeg er svært flinke shoppere. Vi har trasket gjennom... hele byen og litt til, vært på Fretex og Europris og diverse annet, og det er ikke å komme bort fra at muskulaturen min verker noe forferdelig. Jepp.
Stekepanne, visp, bakeboller, Tv til 149 kr, middagstallerkner, suppetallerkner, kaffekopper, oppbevaringsglass, pynteputer, grytekluter, kopphandduker, kaffetrakter til 69 kr på Fretex, mat, og diverse annet. Flott! Nå mangler jeg bare noen duker, noen lys og et par andre ting og så tror jeg at jeg er i boks.

Om man da ser bort fra at jeg ikke har pakket noe som helst. I alle fall nesten. Og nå er det bare tre usle dager igjen til pappa, Sandra og jeg kjører til Narvik igjen. Dessuten har jeg endelig kommet fram til hva jeg skal gjøre med dette "miste - hår" problemet mitt: JEG SKAL KLIPPE AV MEG ALT SAMMEN. Jepp. Det skal jeg, og jeg kommer til å se ut som en forferdelig kreftpasient eller noe, men det spiller ingen rolle. Jeg har nesten ikke hår på hodet lengre, og jeg ser ikke ut uansett - så stort verre kan det neppe bli.
Kan hende at jeg får Merete til å gjøre det allerede i dag. Jeg vet ikke. Jeg får se.







0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive