tirsdag

Tur og synstest.

Amen for turdager, sier nå jeg - men det var bare 1/1000 del så ille som det jeg hadde forestilt meg. Vi trengte ikke å møte opp før 1000, og rundt 0930 trasket jeg bort til Marie, som bor borti gata her et sted, siden kjæresten til søstera hennes skulle kjøre oss. Lars, som han heter. Etter de fem første minuttene med trasking i lett oppoverbakke, begynte magesekken min å skvulpe noe voldsomt, og jeg trodde nesten helt sikkert at jeg kom til å kaste opp både frokosten og kveldsmaten og alt annet som ligger og blir most inni der.
Men, neida, det gikk strålende bra. Maten holdt seg på plass, og jeg trasket videre i håp om at jeg ikke kom til å kollapse før vi kom fram. Og gjett hva! Jeg er ikke i så elendig form som jeg hadde trodd; jeg ble ikke engang sliten da vi kom ned igjen.

Det var for så vidt greit å være på tur. Jeg og Marie plukket blåbær, som nå er rensket og har fått plass i den overfylte fryseboksen min. Ikke at jeg vet hva jeg skal med dem, jeg blir jo aldri i verden å røre syltetøy eller lage blåbærpai eller noe som helst, men det kan jo være greit å ha. Som alt annet her i verden: "godt å ha..." Jaja.

På tur hjem fra fjellturen, gikk jeg innom en optiker. Jeg ble så innmari lei av denne hodepinen at jeg bestemte meg for å bestille en time til en synstest, bare for å ha det gjort. Har ikke tatt det siden jeg begynte på barneskolen, og det begynner jo å bli endel år siden. Den synstesten skal jeg ta på mandag klokken 1530, og kommer til å koste mamma 350 kr, for hun sa at hun kunne betale den, og det er nesten sånn at jeg håper på at jeg trenger briller. JEG ELSKER BRILLER og jeg synes at jeg ser så jævelig smart ut i dem. Hahahah. Neida, men briller er uansett ganske fint.

I dag er det sesongpremiere på Grey's og jeg gleder meg masse. Ikke at jeg har sett hele tredjesesong, men det spiller ingen rolle. Tror kanskje at Helle kommer innom en tur for å se på herligheten sammen med meg? Hun sa i alle fall så, men vi får se. Og så må jeg en tur på butikken IGJEN for å handle noen bananer etc, hvis jeg orker. Kan jo alltids handle i morgen... eller. Ja. Vet ikke. Jeg er ikke så veldig rik, akkurat, for å si det på en pen måte. Bankkontoen min viser 212 strålende kroner, og det er ikke noe særlig å rope hurra for. HÅPER bare inderlig at jeg får stipendet en eller annen gang før uka er omme.

Yeah. Og i morgen er det onsdag, favorittdag. GYM og alle hjerter gleder seg! Men vi starter i det minste dagen med engelsk, noe som ikke er alt for ille, og dessuten er vi ferdig 1330. Og så skal jeg til hun nye T dama, noe som kan bli interessant nok.


Utsikt utover storbyen. Eller. Et eller annet. Alle de menneskene er folk
fra klassen min. Hun med rød og svart sekk er læreren min.


Det første klassebildet. Han i oransje er læreren min, han også. Husker aldri
hva han heter. Ehm. Og jeg sitter nederst i hjørnet i sort genser.

Og lunsjpause hadde vi også. Er så morsomt når alle andre griller,
og stirrer på meg som om jeg skulle vært fra månen fordi jeg ikke
spiser pølser. JEG ER VEGGIS. Sånn er det.

Marie griller pølser! Hun er hun der i rosa genserting.


Og jeg, jeg er fresh som alltid.

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive