onsdag

Favorittprogram.

Jeg har pr. dags dato fått et nytt favorittprogram på tv, og akkurat nå er jeg overbevist over at det er få ting som kan måle seg med "Supersize vs superskinny" som går på TV3 hver onsdag rundt kveldsmat - tid. Gosh. Det er helt utrolig hva mennesker velger å gjøre mot seg selv. Dagens episode handlet om ei lita frøken på 152 cm som spiste svisker og mandler til frokost (HVIS hun spiste frokost i det hele og det store), fordi hun innbilte seg at hun ikke kom til å bli gammel hvis hun spiste minimalt. Haha. Og så var det en enorm kjekkas på 220 kg, og som spiste noe sånt som fire middager og alt mulig annet. Som han sa selv: "alt som er spiselig går ned".
Ja, helt ærlig, kan dette nesten måle seg med CSI Las Vegas. Men bare nesten.

Vel. I dag er det onsdag, vel og merke. Onsdager kunne vært fabelaktige dager, hadde det ikke vært for den gymtimen som er skviset inn rett etter engelsk og før lunsj. Gym + Annika = hjertehjerte, og joda, selv om hodepinen enda ikke hadde gitt seg da jeg sto opp i morges, pakket jeg gymtøyet med godt mot og la i vei til skolen. Helle hadde forresten sovet her i natt, og for å være et godt "forbilde" prøvde jeg å ha ei positiv gyminnstillning. HAHA. Neida, men jeg hadde jo faktisk gym, da, og det var veeeldig morsomt. Nå har jeg tre gnagsår på den venstre foten min, og rundt to stykker på den høyre. Menmen.

Jo... onsdager kunne vært favorittdagen i uka, fordi vi har engelsk og ambulansefag, er ferdig klokken 1330, og det er sånn Elevsamfunnting på kvelden. Det startet opp i dag, og jeg tror at det kan bli ganske bra. Det skal være aktiviteter som klatring, bowling, alpinbakke og så kan man spise middag + kveldsmat der. Litt vanskelig for meg å gjøre det, siden jeg kjører etter ei kostliste, men hey, det virker fint uansett. Og det koster jo ingenting.

Jeg har bestemt meg for å komme hjem til helga. Egentlig var jeg litt usikker, fordi Magnus kommer fra Lofoten, og han + noen andre skal kjøre til Sverige på lørdag (JEG VIL TIL SVERIGE) og dessuten har jeg ikke fått stipendet ennå. Men så er det sånn at hvis jeg ikke drar hjem denne helga, må jeg vente til ut i midten av september - for jeg har vært så heldig at jeg har fått time hos en matlege som vissnok skal være superduperkompetent neste fredag, og det er ikke bare bare å få ny time hos det mennesket. Han er overbooket.
Så. Ja. Jeg tar bussen halv fire på fredag, og er i Tromsø i åttetiden. Det kan bli fint tror jeg, filmkvelder med Inger og Sunniva, treffe Silje, Merete og et par stykker til og så må jeg stikke innom Madhouse for å besøke Karianne.

Mm. Jeg var hos den nye T dama i dag, og jeg vet ikke helt hva jeg tenker/føler om den saken. Hun virker jo grei, det gjør hun virkelig, og så snakker hun ikke bare hull i hodet mitt hele tiden, men hun vil jo at vi skal treffes mer enn en gang i uka, og det blir litt for meget for meg. I alle fall nå.

Jeg fryser. Og i morgen må jeg vaske hybelleiligheta mi og pakke til jeg skal hjemover. Tror kanskje det er på tide å finne veien til senga nå, for jeg har nesten ikke sovet noe i natt.
Søvnen og jeg er bestevenner, altså.

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive