torsdag

Torsdag.



























Dagens store spørsmål er: Hva kan være bedre enn en sommer på UPA?

Jo, det kan jeg fortelle! En regnsommer framfor tv’n, gamle episoder med Hotell Cæsar, hodepine, krangling med terapeuter og teammennesker, dårlige tv serier, gode tv serier, diskusjoner om ditt og datt, blodprøver, pluss 400 g, time hos fysioterapeut, sengeligging, sofaligging, snørr og tårer, kostlisteøkning, og diverse diverse. Jeg må si at jeg, akkurat nå, har det beste BRALIVET som finnes i hele verden. Helt sikkert.


Jeg hadde time hos en fysioterapeut her i dag, og det var for så vidt greit nok. Vi snakket litt, og jeg blir nødt til å kjøpe meg nye sko – sånn at ryggen min ikke skal bli mer ødelagt enn det den allerede er. Når jeg kommer tilbake fra ferien skal dette mennesket ”kna” opp muskulaturen min, som tydeligvis er relativt stiv og ødelagt.


Hjem på middag i dag – og jeg hadde egentlig ikke planer om det, for jeg kjenner ikke at jeg orker noe som helst, men jeg tror jeg har ombestemt meg. Jeg må en tur ut her i fra, må gjøre noe, og dessuten trenger jeg å hente tingene jeg skal ha med meg til Syden, som den fine, flotte rosa kofferten min, blant annet.
Jeg vil sove, det er egentlig det jeg har mest lyst til, men nå har jeg vært passiv så lenge at det er på tide å komme seg litt ut. Et teammenneske var tydeligvis besatt på å ha meg med til byen, men jeg orker ikke noen "bytur", jeg har jo ingenting jeg skal gjøre der, og det er et ork å kle på seg klær og sånt. Jeg kjenner ikke at jeg orker det.

Og jo. CSI mp være en av de mest fantastiske tv - seriene jeg vet om. Karianne kommer til byen i dag (?) og skal komme på besøk til meg i morgen. Det blir fint å se henne igjen!

2 kommentarer:

Maria sa...

CSI er genialt. <3
skjønner at dagene er lange. bit tenna sammen, så klarer vi oss gjennom dette. Du og jeg Annika. <3

ariKanne sa...

Kom igår ;)
Meld meg angående nårtid det passer imorgen? Har ingen konkrete planer før litt utpå dagen såvidt jeg vet. Men jeg skal få tid til deg, promise promise.

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive