onsdag

Herlige sommerferie.














Jo, det må sies at sommerene her i Nord Norge er fantastiske og helt utrolig... utrolige. Rett og slett.
Det har regnet i to dager nå, og temperaturen ligger på rundt åtte til ti grader, noe som ikke er så veldig mye å rope hurra for akkurat. Jeg må si at jeg akkurat nå, synes veldig synd på Inger, som må tilbringe mesteparten av sommeren her i nordens badeparadis.
Gosh. Jeg skulle gjerne tatt henne med meg i kofferten når jeg drar her i fra i neste uke.

Jeg fikk melding fra Merete i dag. Hun er på Kreta akkurat nå, og det var 40 grader der i dag. 40! Det er utrolig mye, og jeg er redd for at forskjellen kommer til å bli så stor at jeg kveles. Vel. Kan jo i grunnen ikke bli mer kvalt enn det jeg blir her uansett, så... det er sikkert verd det. Får jeg håpe.















Jeg skal bruke dagene til å ligge på solsenga ved bassengkanten og lese diverse bøker. Jeg har, som Maria, lånt "Sebrapiken" igjen for andre gang - og jeg tenker at jeg skal lese den mens jeg er der nede.
Boka er fantastisk, og anbefales virkelig! I tillegg har jeg Narnia som jeg skal begynne på, har store planer om å lese "Prins Caspian" før jeg drar på premieren 2.juli. Et av menneskene i teamet mitt har forhåndsbestilt billetter til meg og noen andre, og jeg gleder meg til å se filmen. Jeg har tro på at det kommer til å bli en fabelaktig filmopplevelse.

Dagene her er så fulle av ingenting. Jeg bruker mesteparten av tiden på å sitte i sofaen og i senga, og det holder på å gjøre meg sprø. Jeg er drittlei, og siden all vindusmalingen er tatt ned fra vinduene her - pga. en eller annen solskjerming som skal opp, er det ordentlig nakent og ekkelt. Tomt. En av de ansatte og jeg la på røde duker i dag, selv om det ikke er jul, og det ble faktisk ikke så verst, om jeg må si det selv.

Mamma og jeg var å grillet oss i solarium i dag. Det var alt for varmt, og solsenger er virkelig ikke bygd for kropper som min. Det gjorde vondt, og jeg var glad da jeg reiste meg opp fra senga og skulle kle på meg klærne igjen.
Skulle handle bikiniunderdel i dag også, men det ble det ikke noenting av, for det eksisterer jo ikke noe i min størrelse. Hvor finner mennesker som er litt mindre enn liten - klær?
Ikke vet jeg, altså. Det er så utrolig vanskelig. Jeg kjøpte i alle fall et skjørt som jeg har sett litt på, det er sort og fullt av blomster - og ganske fint.

Det er smekkfullt på avdelingen og i morgen er det dommedag igjen og jeg skal ta kontrollblodprøver. Hadde min nest siste time med terapeuten min på BUP i dag også, og neste onsdag er det farvel. Det blir litt rart, tror jeg - og hun har sendt en eller annnen henvisning videre til et eller annet sted.
"Emosjonelt underutviklet og kognitivt overkompensert" - sto det.

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive