lørdag

Lørdag.

Nå er jeg lei av å være her, og jeg synes at det begynner å bli på tide å dra ut. Ikke at jeg har så mange steder å dra, men alt må vel være bedre enn å sitte her i denne røde sofaen og se på den jævla Grand Prix'en og høre S tygge tyggegummi som hun bytter ut hele tiden mens hun snakker dritt om alt og ingenting.
Alt må være bedre enn det.

Jeg er så lei av å tygge og svelge, og jeg synes ikke jeg gjør noe annet enn det. Spis. Tygg. Svelg. Hvordan mennesker spiser 6 ganger om dagen? Jeg bruker faktisk... 3 timer av døgnet ved det matbordet, og jeg blir helt svett. Jadajodasådet. Ikke rart at jeg føler meg gravid nå :)
Nei, just keep smiling så blir alt greit.

Jeg tror jeg skal stemme på Finland, forresten. Hvis jeg hadde orket å bruke pengene mine på det, selvfølgelig, og det gjør jeg ikke.

Har vært på biblioteket i dag og lånt en haug med filmer som sikkert ikke kommer til å bli sett, men greit å ha noe sånt på avdelingen. Tidsfordriv. Og dessuten kom Tina tilbake i dag, hun var her sammen med meg i januar - på Sør riktignok, men det var ordentlig koselig å se henne igjen. I framtiden skal vi ha et "Eple med kanel" party, bare synd at det ikke blir noe av - fordi hun bare skal være til onsdag og jeg skal være her for evig og alltid. Kniz.

Inger og Sunniva var også innom en tur i dag, skvist innimellom alle disse fantastiske måltidene, og det var hyggelig med besøk. Greit å se noe annet enn alle disse menneskene som jobber her og sånn.

2 kommentarer:

Anonym sa...

vi er i samma båt du og jeg.
mgp og stengte dører.
jeg håper du vet at jeg tenker på deg søta. <3 og at vi skal klare dette sammen.

Annika sa...

<3

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive