fredag

Fredag.

Halleluja, jeg føler meg som et supermenneske. Eller noe sånt. Jeg har sånn super - energi kick og har lyst til å danse rundt mens jeg lager et enormt holloi (hvordan det enn skrives) og synger, ja, ikke minst det. Bare synd at dansing ikke står på lista over ting jeg kan gjøre.

Nå har jeg vissnok begrenset internett, så jeg kan bare være pålogget en halvtime hver dag. Det er ikke så veldig mye. Men det er greit; for da blir det lite og ingen bubble shooter på meg. Jeg har faktisk ikke spilt noe som helst siden jeg kom inn, og det må jo være noe sånt som ny rekord.
Herlig.

Vi kjørte tur i dag. Jeg, S, Elisabeth som er kontakten min og resten av avdelinga. Var godt å komme seg litt ut; jeg har ikke vært ute i frisk luft siden tirsdag. Herlig.
Og ellers har jeg vært hos Arvid, la oss kalle ham dr.hjernefikser nr.2 - og han gjorde ikke så mye annet enn å pjatte, som jeg så fint liker å kalle det. Pjatt. "Ja, Annika, nå må du si i fra hvis dette bare blir pjatt, for jeg blir litt lei av å sitte å kjenne på om du føler at dette er pjatt," pleier han å si til meg.
Han skulle bare visst hvor mye pjatt han egentlig sier, men jeg holder klokelig kjeft. Jepp.

Hadde kunst og håndtverk i dag - og pappa har kjøpt meg et perlesett, fordi det begynner å bli litt skrapet på avdelingen. Så nå kan jeg fortsette min voldsomme smykkeproduksjon.
Og. Jeg får gå ut i morgen, tror jeg. Vi skal til byen. Woho. Det blir greit å komme seg ut litt eller noe.

Kreativitet:


Sånn ser smykkesamlinga mi foreløpig ut.




Noe tull jeg lagde i kunst og håndtverkstimen på skolen. Jeg hang den på lampa, fordi det ikke er noen spikre å henge ting på her.

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive