søndag

Fullpakket dag.

Ting har endret seg litt her.

  • Jeg får plutselig lov til å være litt mer ute - E i temaet mitt sier at jeg må dra ut i frisk luft en halvtime hver eneste dag, og det er jo greit det, med litt frisk luft og sånn. Men jeg er så trett hele tiden, og har mest lyst til å sove, men det får jeg dessverre ikke lov til. "Mennesker på snart atten år skal gjøre annet enn å sove og å sitte i senga og lese bøker," sa E her en dag mens hun så på meg. "Åh. Du sier det? Jammen... Jeg trives her i senga mi, jeg," svarte jeg. Men neida.

  • Jeg blir tvunget til å være sosial. Hallo? Jeg som trives i mitt eget selskap, og som virkelig trenger å være alene en gang i blandt, må være med på alt av de sosiale aktivitetene og det er liksom ikke nok med at jeg bor i et bygg der det er minst tre mennesker på jobb hele tiden, og i tillegg bor det to andre her. I morgen kommer det ei jente til. Synes det er sosialisering på høyt nivå, jeg. Hjemme er det tross alt ikke flere enn fire andre personer, og det er crap å måtte være sammen med noen nesten hele tiden.
I dag har jeg gjort forferdelig mange ting. Først måtte jeg stå opp til frokost, klokken halv ni, og deretter ble jeg dregd med på en tur jeg absolutt ikke hadde lyst til å dra på. Ei eller annen fjære nord på Tromsøya. Jeg satt der i to timer og frøys, mens resten av menneskene sprang rundt og gjorde et forsøk på å få fisk. De fikk selvfølgelig ingenting.

Annikas herlige kornblandinglunsj. God og klissete.




Overskyet og herlig, og ja, jeg vet at det ser kaldt ut.




Fancy og fresh etter en fantastisk formiddagstur.


De husker forresten aldri at jeg ikke spiser kjøtt her, og det er jo fint, så i dag fikk jeg servert noen ekle små mikroskopiske fiskeboller til middag, som de tilfeldigvis fant i et kjøleskap - varmet i microen. NAM. Det var virkelig godt. Med kokkossaus til, som tilfeldigvis skulle være til kyllingen som de andre spiste. Jepp. Godt var det. :)
Joda, og ikke nok med at jeg ble tvunget med på tur - så ble jeg også tvunget med på sirkus senere på kvelden. Det var egentlig greit - for det var ganske koselig, og jeg har ikke vært på sirkus på Gud vet hvor lenge. Hvis jeg noen gang har vært? Jeg kan ikke huske, egentlig. Jeg forelsket meg helt i elefantene. En gang i framtiden, når jeg for eksempel drar til India under min jordomseiling eller jordomreisning, skal jeg ri på en.


Manesjen.



Horses. Jeg fikk lyst til å ri igjen.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Sirkus er en skummel greie,
men det er bra at du kommer deg litt ut annika. <3 selvom jeg veit jævlig godt at det er fristende å bare bli i senga, sove vekk måltidene og unngå sosiale aktiviter. veit det er kjipt.
husk at jeg tenker på deg, og gleder meg til den dagen jeg treffer deg på ordentlig. :)

"hold on, be strong"

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive