tirsdag

Vil DU bli ungdomskontakt?


jeg har vært medlem i mental helse en god stund - i alle fall i noen år, men jeg har aldri vært med på aktivitetene deres. som noen av dere har fått med dere, har jeg lenge hatt lyst til å holde foredrag om spiseforstyrrelser og jeg fikk en boost etter jeg underviste mine tolv medelever om temaet. for noen dager siden ble jeg tipset om noe som kalles ungdomskontakt. dette blir drevet i regi av Mental Helse. nå har jeg meldt meg inn og venter spent på svar!




Er du mellom 20 og 30 år kan du bli ungdomskontakt i venn1.

Det blir skoleringssamling for nye ungdomskontakter 9-11 september 2011 i Oslo. Påmeldingsfrist 10.august. Reise, opphold og opplæring er gratis.
Ungdomskontaktene formidler sine erfaringer  og opplevelser med psykisk helse og ungdomstid i møtet med elever i videregående skole.
10000 elever fikk undervisning av venn1 i 2010.
På skoleringssamlingen får du innblikk i tenkningen bak venn1 - og opplæring i hvordan du skal formidle akkurat dine erfaringer på en måte som de selv kan bruke, for å få en bedre psykisk helse og for å være en god venn.
Du vil bidra til at ungdom vet hvor de kan få hjelp - hvis de selv eller en de kjenner, trenger det.
Og du vil bidra til å formidle håp.
Som ungdomskontakt besøker du, sammen med en prosessleder, videregående skoler. Gjennom et tre skoletimers opplegg, er du med på å gi elevene livsviktig kunnskap.
Bruk påmeldingsskjemaet - etter at du har meldt deg på, blir du kontaktet av oss på telefon.

påmelding her




4 kommentarer:

Solveig @ poona sa...

Oj, så spennende! Det der tror jeg virkelig jeg skal se på og tenke litt på.
Takk for at du deler infoen.

Og du kommer til å bli en super foredragsholder! Forfølg drømmene dine :)

valiumsvalsen sa...

Så spennende! Det tror jeg er noe begge parter kan ha utnytte av, både tilhørerene og den som holder foredraget. Bra at det finnes sånne tilbud:)
Enig med Solveig; du blir nok en super foredragsholder!

hege m sa...

du er en flott inspirasjon for alle, annika. hadde noen snakka om psykisk helse når jeg var barn/yngre, ville jeg kanskje takla livet på en anna måte. du gjør en forskjell, og jeg beundrer deg virkelig for det. på rein impuls meldte jeg min interesse for dette også. du er en inspirasjon, takk skal du ha for det! :)

Lis sa...

stå på, jeg har selv vært ungdomskontakt, ble med i 2007, og har vært ute på skoler og holdt foredrag. Ungdomskontakterfaringen ble et springbrett til å utvikle meg mer som foredragsholder og har nå holdt en del foredrag gjennom andre aktører,så har ikke hatt tid til å være med som ungdomskontakt på en stund.
Anbefaler det virkelig :) lykke til :)

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive