søndag

Murvegg.

Noen ganger er det så lite som skal til før det klikker fullstendig. Ingenting som skal til før murveggen kommer i rasende fart og slår meg fullstendig over ende.

Men.
Nå går det bra igjen.
Jeg tror det er forbigående.
Kort.
I alle fall for denne gang.

4 kommentarer:

Marie sa...

Det er trist og tungt når murveggene kommer.. Kan du gi et eksempel på hva en liten ting kan være som gjør at det akkurat tipper over også kommer murveggen? Så får jeg kanskje ikke så dårlig samvittighet for mine småting skjer som gjør at mine murvegger kommer. Det ble litt rotete skrevet, men ja :)

Laila sa...

Godt å høre at det er forbi for denne gang.

<3

June sa...

Kjenner den... Kvar gong det skjer, prøvar eg å seie til meg sjølv: 1) Pust. 2) Dette skjer inni meg, jorda skjelv eigentleg ikkje. 3) Det har skjedd før, og det har gått over, sjølv om eg ikkje ser det no.
Men ja, det er vanskeleg.

Mica sa...

Kjipern. Registrerer du noe mønster i det? Jeg får i hvertfall alltid et sånt "fall" etter en litt gira og bra periode. Da er jeg liksom "dømt" til å gå på trynet. Hvis du tegner deg en plakat med opp og ned-bølger/daler hver måned kan det hende du kan begynne å forutse når du møter veggen igjen. Jeg har lært mye av å registrere mine svinginger, og har begynt å se hvilke triggere jeg har for nedturer, for eksempel visse situasjoner jeg var i, tanker jeg hadde, hvor i menstruasjonssyklusen jeg var osv. Da kan man lettere forebygge. Håper dette bare var en liten snublings for deg :)

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive