mandag

Februar: månedsoppsummering.

Annika
humør: ja... joda. jeg gikk inn i februar med hyling, skriking og tårer i massevis. krisefasen fortsatte, og alt var så veldig vanskelig at jeg ikke visste hvordan jeg skulle håndtere det. jeg hadde mange sengedager og mange telefoner til mamma, bekymringsmeldinger ble sendt ut til histen og pisten og livet har vært sånn delvis på skakke. etter oppstarten av antidep. for omtrent 14 dager siden fikk jeg et lite løft, takk og lov.


selvfølelse: veldig dårlig. og denne manglende selvfølelsen min har satt stopper for mange ting. heldigvis er det litt bedre.

sosialt: sosiallivet har vært noe innskrenket. mye pga mitt dårlige humør, og den konstante frykten for å gå ut og vises i offentligheten, men også på grunn av praksisperioden og turnusjobbing.


skole: jeg har vært på skolen kanskje... 2 dager i hele februar. 7.februar begynte praksisen, og den går relativt bra. mye bedre enn forventet. tre fraværsdager på grunn av bivirkninger, men ellers går det okei. det er fint å fokusere på noe annet enn seg selv og det å kunne få lov til å være "helsepersonell" i stedet for "bare" pasient.


trening: når ting blir som verst, har jeg mest lyst til å krype under dyna og ikke være i bevegelse. det fører selvsagt ikke til noe bra. heldigvis trener mamma og lillsesøster (+ inger og merete) på samme treningsstudio som meg, så det er enklere å komme seg avsted. treningsfavoritter denne måneden er Sykkel activio (spinning med pulsklokkesystem- utrolig gøy!!), Zumba, mage/rygg og styrketimer i sal.


Favoritter/ nye ting
på tv: jeg har ikke sett på tv på omtrent fire uker. men for tiden går det i serier på dvd/ nedlastet som feks. one tree hill, gossip girl & bones.


film: pga. mye serier, har det blitt lite film. men en klar favoritt er definitivt Black Swan.Har også sett filmen jeg reiser alene. morsom


musikk: gode gamle nightwish og within temptation. soleklare favoritter fra min "gotiske" periode på ungdomskolen/første året på vgs.


lesestoff: vg? iForm? lokalavisa Nordlys + Tromsø? Neida. Vet ikke. Jeg har i alle fall lest ei bok: den siste boken i twilightserien "ved daggry". fryktelig lesestoff.


nye innkjøp: noen nye klær og telefon + simple diary av Philipp Keel.


Hendelser
- dro hjem til mamma og pappa på overnattingsbesøk den første helga i februar. jeg er der fortsatt og kommer sannsynligvis til å bli værende til skolen begynner igjen 21. mars
- begynt på nye medisiner og hevet livskvaliteten noen hakk, i alle fall for en stund
- eget domene til bloggen


Mars
- lillesøster blir stor, hun fyller 15 år 4.februar
- forhåpentligvis får jeg frikort i posten
- etter planen skal jeg til fredrikstad 14.mars,  bukerrådmøte på capio. pga angst og frykt for allverdens håpløse ting, er jeg enda usikker på om jeg skal dra. men jeg kommer nok til å gjøre det allikevel.
- vinterferie
- skolen begynner igjen 21.mars

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive