mandag

D'oh.

Akkurat nå virker det ikke som jeg verken kommer i mål eller kommer noen vei med noen ting; prøve i smitte - mikrobiologi - forebygging av smitte (3 herlige kapitler), samfunnsfagframlegg om pakistansk innvandring i Norge og novelleskriving i norsken som skal være inne til fredag. I tillegg står jeg opp klokken 06 tre av fem skoledager, har skole til kl. 16 omentrent like mange dager og snart skal vi også ut i en fem ukes praksisperiode (starter på mandag!), så det er nok å gjøre. I tillegg ville det vært fint å ha litt tid til seg selv, facebook, kanskje litt trening og tv - titting, men for øyeblikket må jeg bare se bort fra det meste. 



Jeg har mange innlegg i hodet som jeg gjerne skulle skrevet og publisert. Innlegg om praksisperioden, om samtalen jeg hadde med miljøarbeideren på skolen sist fredag (læreren min ordnet en samtale for meg, selv om jeg ikke forsto hva poenget skulle være), farvel'et med tenårene og ditten og datten (fyller år på onsdag) og... ja. Men det får bli med dette. 
Null kapasitet, null ork, tankekjør uten like, full pakke, peis på. Gjelder å holde seg fast, slik at man ikke ramler av lasset.

Mitt siste døgn og siste våkne timer som tenåring skal gå til noen timer på skolen, time hos behandleren min, prøvelesing og... prøvelesing. Oh joy. Jeg ser frem til onsdags kveld. Da kan jeg kanskje begynne å leve litt igjen.



2 kommentarer:

Marthe sa...

Sender deg masse klemmer :)

June sa...

Du har eit hav av tid til å skrive dei innlegga seinare, vennen min :) No må du økonomisere med kreftene! Eg driv og øvar meg på det same. Dritvanskeleg ass.

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive