onsdag

Å finne det fine i de dårlige dagene: det har vært verre.

Både lillesøster og jeg blir litt lei av å ha ferie. I alle fall når været er sånn som nå: 8 + grader, øsende regn og nordavind fra, ja, nettopp: vind fra NORD. Men da er det i alle fall fint at man er to om det og at man bor i samme hus, for når ting er på halv åtte, er det ikke alltid så enkelt å finne på ting selv eller komme seg ut av døren på eget initiativ. 

Så, etter jeg hadde vært hos legen (jeg hadde legetime i dag hos en vikar, fastlegen min er på ferie - og denne vikaren var en veldig, veldig snill mann som til og med hadde ei av Finn Skårderuds bøker i bokhylla og han så meg), trasket lillesøster og jeg rundt på biblioteket, lånte lydbøker og tegneserier, spiste lunsj på en kafe selvom ingen av oss var spesielt sultne, og ble iskalde, våte og ekle av det mindre fine været. Men det gjorde ikke noe.
Da vi kom hjem, tok vi opp en pakke frossne jordbær fra fryseren og lagde en fin porsjon med sommerjordbærmuffins av ei egenkomponert oppskrift.



Vel.... og da jeg så igjennom et av minnekortene til mamma her om dagen, fant jeg dette bildet her:
og det minner meg på noe sånt som et tusentalls ting og vel så det.
Jeg kjenner ikke dette mennesket lengre og jeg er så innimariinnihampenssinnsyktvannvittigtakknemlig og glad for det. Tanker, dårlige dager, Elefantstemmen, Mørkets Fyrste - jaja, så er det sånn da. Jeg får bare akseptere det. Gode dager, dårlige dager, perioder som er sorte som mørketiden - det er en del av alt sammen. Det er en del av livet. Jeg aksepterer det.


Dessuten har jeg hatt en veldig, veldig fin kveld på kafe sammen med Kine. 
Og den følelsen kan ingenting ødelegge.



1 kommentarer:

Solveig Irene sa...

Noen ganger kan det være veldig fint å bli mint på hvordan ting faktisk var, og hvor mye bedre det har blitt :)

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive