søndag

Positivitet.


Selv om man av og til våkner med skallebank, tett nese vond hals og er overbevist om at man har stått opp med feil fot – og ikke minst at ”denne dagen kommer til å bli skrekkelig. Jeg gleder meg til det blir kveld igjen,” kan man bli fryktelig overrasket. Gårsdagen var en sånn en, og som jeg skrev i går, var det en god dag og den fortsatte å være det. Det var en bra formiddag, en okei ettermiddag og en fabelaktig kveld. Skolen har en slik greie der hver av linjene har en lørdagskveld hver i løpet av skoleåret, der de arrangerer en såkalt linjekveld og står for både mat, underholdning og hva det enn måtte være. Sist lørdag var det klassen min som ordnet en slik, og i går var det Kinesisk kampsport – linjas tur. Det var den siste linjekvelden og den beste av alle som har vært. Jeg tror ikke jeg har ledd så mye som det jeg gjorde i går, på veldig lenge og følelsen av å ha vondt i kjevene på grunn av ingenting annet enn flerfoldige smil og latter, er så god. Kinesisk kampsport er utrolig vakkert å se på.


For øyeblikket er det viktig for meg å fokusere og å jobbe for å være her og nå. Leve i øyeblikket. Gripe de gode tingene i hverdagen, finne de positive sidene, gjøre ting jeg har lyst til og det er det jeg prøver på. Jeg jobber med å holde fokuset på oppløftende og positive tanker for jeg vet at jo mer jeg fyller hverdagen med det som får meg til å føle meg bra, desto bedre har jeg det med meg selv.
 Når ting er ekstra vanskelig, er det godt å ha en ”bank” med gode ting som man kan hente frem, i stedet for å fokusere på det negative. Gjør jeg det, går jeg fort rundt i grøten og setter meg fast i det evinnelige gjørmehullet som det er så vanskelig å komme seg opp fra.

Foreløpige høydepunkter i dag:
1.   Jeg sov for første gang på en stund uten sovepiller og jeg sov godt! I tillegg våknet jeg ikke før kvart over ni, noe som er fryktelig sjeldent.

2. Jeg er ferdig med å sette sammen informasjon om Philip Pullman og trilogien Den mørke materien, som jeg skal fortelle litt om til klassen i morgen. For øyeblikket har vi om fantastisk litteratur og alle i klassen min har fått som oppgave å presentere en forfatter.

3. Siden jeg har fri i dag og det ikke er noe spesielt som skal skje, kan jeg gå rundt i pysj - bukse så lenge jeg vil.

4. Jeg har vært flink og spist akkurat det jeg har hatt lyst på til frokost. 

5. Igjen: jeg har fri. Jeg kan bruke hele dagen til det jeg føler for. Se noen episoder av Heroes - sesong to, sitte på rommet til Caroline og spille Sims så lenge jeg gidder, ligge i senga hele dagen med dataen på fanget hvis jeg har lyst til det og ja, andre ting. Vi får se hva det blir til.
 

2 kommentarer:

June sa...

Herlig, Annika <3

Ellen sa...

Så bra at du har en deilig og avslppende dag! Det unner jeg deg virkelig, Annika!

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive