søndag

Nok en søndag.

Lørdagsfri, søndagsfri og mandagsfri.
Mens de elevene som er igjen her på skolen skal få bruke morgendagen til å sove litt lengre enn vanlig, trappe opp til frokost klokken 0900 i stedet for 0745 som er hverdagstidspunktet for frokostservering, skal jeg gjøre nok et forsøk på å dra til fastlegen. 25.januar 2010 kl.0940.
Det er i morgen og jeg forstår vel egentlig ikke helt hva jeg skal gjøre der. Selv om jeg ikke går så ofte til legen lengre, skulle jeg virkelig ønske jeg slapp unna dritten. Jeg skulle ønske jeg slapp å gå til legekontor, jeg skulle ønske jeg slapp å gå til psykologer, jeg skulle ønske jeg slapp unna NAV, jeg skulle ønske jeg slapp det og det og det, og jeg skulle VIRKELIG ønske at spiseforstyrrelsen var død. Men det er den ikke og jeg må akseptere det.

Jeg hadde som sagt en veldig fin dag i går. Det var utrolig godt å ha mange timer der de slemme tankene var langt, langt borte og jeg klarte å være her og nå. Leve i øyeblikket. Nyte timene som kom og gikk, og ikke minst: leve meg fullstendig inn i 3D versjonen av Avatar.

I dag er jeg veldig sliten og kroppen har behov for å slappe av. Det skjer fryktelig mange ting her i løpet av uka som kommer. Jeg krysser fingrene for at det blir ei bra uke.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så bra at du hadde det bra i går - det er disse fine dagene vi lever for, og som det skal bli mange flere av enn da dumme tanker styrer...:) Håper det gikk greit hos legen i dag:)

Laila sa...

håper legetimen gikk bra. Det er nok greit å ha en liten oversikt av hvordan kroppen forholder seg gjennom alt og at alt virker som det skal.

Håper du gir deg selv litt hvile innimellom alt du skal foreta deg denne uken :)

klem

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive