lørdag

Lørdag.

det var sol og plussgrader i noen dager. Nå er det vinter igjen.

"Vet du. Du ser bra ut - ansiktet ditt og øynene dine lever. Det er godt å se at du smiler, for nå virker det som det er på ordentlig og ikke bare noe du presser frem fordi du tror du må. Man kan se det i øynene dine. Du ser ikke syk ut."

Disse ordene er noe av det fineste jeg kan høre. De gjør meg glad. 

Jeg vet ikke helt hvordan jeg har det. Humøret kommer og går i bølgedaler som vanlig, men jeg lever i håpet om at det snart kommer til å jevne seg ut. Av erfaring vet jeg at det kommer til å gjøre det også, og så lenge jeg vet det går det bra. Det går over.

I dag arrangerte kina - linja seminar, men... jeg var ikke der.  Det har seg nemlig slik at Kristine, ei jeg bodde sammen med da jeg var på språkreise sommeren 2007, er i Bergen i helga. Jeg har ikke sett henne siden den gang, så jeg valgte å ta meg noen timer fri og dra inn til byen for å treffe henne og Inger.


Kristine, Marthe, Inger og....tjoheifallerei! Annika!!

Her i byen finnes det faktisk en kafé som heter "Elfanten." Jeg ler alltid når jeg går forbi dette stedet, og i dag da jeg og Inger skulle spise lunsj, passerte vi denne kafeen. Jeg hadde fryktelig lyst til å spise der, men stedet var dessverre stengt.




én gang skal jeg gjøre det. Bare fordi navnet er så morsomt.

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive