fredag

ROS.

Jeg er tilbake på Hylkje etter en kaotisk og mindre bra retur. Men, men, jeg er i alle fall vel fremme, har pakket ut av kofferten min og har det nesten okei. Ikke så mye mer å si om den saken.

Flere av dere har sikkert hørt om ROS, Rådgivning om spiseforstyrrelser som organisasjonen så fint heter, og denne greia har hovedkontoret sitt her i Bergen. Jeg har ikke vært spesielt aktiv der siden det ikke er noe tilbud i Nord, men har kommet frem til at det kanskje kan være greit å delta på noen av disse gruppene og temakveldene som de har i blant. Spesielt nå som jeg snart skal si farvel til Capio og kommer til å være nødt til å klare meg selv. Det er i slike situasjoner man må være voksen, ta ansvar for sitt eget liv, ta valg og arbeide med mitt eget problem. Egenterapi, egenterapi, egenterapi.

Den egentlige grunnen til alt dette skriveriet er et kurs som ROS skal starte i høst. Det heter "kropp og selvfølelse," og er et kurs som de har på IKS sine sommerleirer og andre steder. Man kan melde seg på dette via ROS sine nettsider - linken finnes på siden av bloggen min, og lengre opp i innlegget. Innmeldingsfristen er 1.oktober.

Jeg har meldt meg på.





3 kommentarer:

Solveig Irene sa...

Høres spennende ut det kurset :)

Men du..? Jeg bare lurer på om capio har en sånn nedre vektgrense som modum bad har?
Ikke at jeg vil dit eller tror jeg hadde fått plass eller noen ting. Jeg bare leker med tanken.

Liten sa...

Kanskje jeg og skal melde meg på..

Annika sa...

Nei, Capio har ingen nedre vektgrense/BMI grense :)
Anbefaler deg å gi det et forsøk hvis du har lyst til å bli litt bedre. Det skader aldri å prøve, og... man kan alltid gå tilbake til det gamle :)

Liten: Ja, gjør det! =)

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive