mandag

Jeg bor i en koffert.

Ja, jeg gjør faktisk det. Bokstavelig talt. Jeg har ikke bodd hjemme over lengre tid, siden mai 2008, og siden da har livet mitt vært preget av å pakke inn, pakke ut, flytte, reise hjem, reise tilbake, pakke på nytt - det er som en sang som står på repeat.

Den lengste perioden jeg har oppholdt meg hjemme hos mamma og pappa, er de fire ukene jeg var hjemme i mai - og ei av dem ble tilbrakt på Mallorca. Ikke at jeg skal klage av den grunn, men det er fryktelig slitsomt å vandre rundt som en hvileløs sjel, tilbringe allverdens tid på flyplasser, være et sted en liten stund for så å dra til en annen plass.
Jeg gleder meg til jeg kan pakke ut bagasjen, legge kofferten på ei hylle uten å ta den frem igjen med det første. Om det blir sånn når jeg drar til Bergen 22.august, vet jeg ikke - siden jeg skal tilbringe litt tid på Capio, ukene jeg skal være der sammenhengende - kommer veldig an på hvordan ting utvikler seg.

Jeg får i alle fall reist en god del. I dag er kofferten pakket og klar igjen, jeg er sikker på at jeg har glemt noe som vanlig, og klokken 1710 sitter jeg og lillesøster plassert i hvert vårt flysete. Hun skal til Oslo for å besøke søskenbarnet vårt, og jeg, jeg skal nok en gang til Fredrikstad for å ta den siste innspurten før de stenger for sommeren. Jeg ankommer sent i kveld, og det aner meg at den rosa kofferten min kommer til å stå midt på gulvet uten å være tømt for innhold.

Jeg orker rett og slett ikke å pakke ut. På lørdag forlater jeg F.stad igjen; møter Inger på Gardermoen, tilbringer et par timer ett eller annet sted i nærheten av Oslo, for så å sette meg på enda et fly på søndagen. Det er tid for utflukten til Madeira, noe som sikkert blir veldig fint - selv om været ser ut til å være veldig ustabilt.

Tromsø 5.juli, Luleå to uker senere, deretter Stockholm, noen dager hjemme, før det er Fredrikstad som står for tur. Jaja, jeg har i alle fall billettene til Bergen klar.

2 kommentarer:

Stina h. sa...

Synes du er tøff jeg, som reiser frem og tilbake - på tross av at det helt sikkert er stressende til tider!

Sikker på at du får noen finfine dager i Madeira med Inger, og Stockholm - der er det flott :)

God tur til Fredrikstad.

Anonym sa...

Det er slitsomt å reise slik du gjør.
Forstår deg godt.
Men Annika prøv å se hva som er positivt med reisene frem og tilbake til Fredrikstad. Å være der kan til tider være slitsomt, men om gevinsten på sikt er frihet er det verd det. Du er flik og jeg er sikker på at om ting føles slitsomt nu blir det bedre etter hvert
Du vil nok få en kjempe fin tur til Madeira, bare husk å senke skuldrene og ta livet som det kommer.

Fra k i vest

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive