fredag

Stortinget.

For et par dager siden fikk jeg et brev på Facebook fra ei dame som tydeligvis er representant for FrP(?), og tilbringer dagene sine på Stortinget.
Hun skrev at hun hadde mottatt brevet jeg og noen av de andre jentene i Fredrikstad skrev en søndag tidlig i mai, og hun sa at jeg/noen burde sende dette brevet til resten av menneskene som styrer landet vårt.

Vel, så har jeg gjort det da. I alle fall til de mailen ble sendt til, det kom feilmeldinger i hytt og pine, og det tok ikke lang tid før jeg fikk svar fra ettellerannet menneske om at hun selvfølgelig skulle gjøre nettopp det.
Krysser fingrene for at noen skjønner hvor viktig dette er for oss - og for flere der ute, og at flere av disse representantene stemmer for forslaget når det skal opp til vurdering igjen.

3 kommentarer:

Fly me to the moon sa...

Jeg synes dette er så bra. at dere står på, at dere kjemper for en så viktig sak. Min mor skal selv skrive til flere av stortingets representanter på vegne av meg og oss som familie og vår kamp oppi dette. Kasteballsystem er ikke veien å gå for å hjelpe folk til å bli frisk.

Stå på Annika!

Caroline sa...

Så utrolig bra dere fikk en tilbake mld da, selv om det ikke var riktig person!! =D

Life's a rollercoaster sa...

Lykke til :)

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive