søndag

17.mai meg midt bak.

Jaja, det aner meg at jeg kanskje var litt for optimistisk i det forrige innlegget mitt; om 17.mai og hele pakkka. Det ble naturligvis en litt bedre dag en sist år, men jeg kan ikke akkurat skryte av at det ble en spesielt minnerik dag.


Som jeg sa, skulle jeg spankulere ned til Slettatorget sammen med pappa for å høre på talene. Noe jeg også gjorde, i for store høyhælte sko som jeg ikke har brukt siden gudene-vet-når. Fantastisk. Jaja, sminkingen og ordningen av lillesøster ble i alle fall bra - og jeg kan jo trøste meg med at lillesøster så veldig fin ut, til tross for rennende øyne og tett nese, mens jeg så ut som et juletre. Sånn som man alltid gjør i festdrakter og bunader.
Det aner meg at lillesøster kommer til å bli en veldig vakker dame.

flott, eller hva?

Jeg må selvfølgelig slenge med et bilde av kaken jeg skrudde sammen i går; ikke like vakker som jeg hadde planer om at den skulle bli, men den ble i alle fall godt mottat av familien min.


Og i år, som i fjor, og alle årene før der igjen; måtte jeg selvfølgelig dra til byen. Jeg skjønner egentlig ikke at jeg orker å utsette meg selv for så store folkemengder, milelange toalettkøer, kiosker med dørvakter og en trengsel som gjør det vanskelig å få nok oksygen til hjernen. Dessuten var det umulig å finne en minibank som fungerte, og det eneste jeg fikk med meg var russetoget og noen nikk her og der fra venner og bekjente.

Jeg, Merete, Sunniva, Inger og lillesøster var innom Egon, der vi, utrolig nok, fikk et bord. Og, det var det.

Neste år på denne tiden er jeg for håpentligvis på tur til Spania sammen med pappa, med en ryggsekk full av duppeditter - klar for Pilgrimsreisen til Santiago De Compastella som avsluttes ved Verdens Ende.

1 kommentarer:

Caroline sa...

Åssen kake er det?
Klem <3

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive