lørdag

Motivasjons cd'er er ikke sovemedisin.

I natt gjorde jeg noe fryktelig dumt: jeg tok noen sovepiller (så mange som man skal ta) og satte på en avspennings cd for å slappe av. Mamma har et par sånne cd'er, og for tiden ligger alle sammen på rommet mitt.

Denne CD'n handlet om motivasjon; der man først skulle tenke på et mål man har i livet. Deretter skulle man forestille seg at man satt i en kinosal, der det skulle gå en film som handlet om hvordan livet ville være når man har nådd dette målet. Man skulle se for seg situasjoner, mennesker, lyder og lukter - og til slutt skulle man gå inn i denne filmen og være der, kjenne hvordan det ville kjennes når målet er nådd og så videre. Kjempelurt, Annika. For i stedet for å sovne, begynte jeg å gråte. Det var ikke tårer av den vonde typen, nei, mer av disse som kommer når man blir så overveldet av følelser og tanker som man ikke helt kjenner til, ting man kanskje ikke har opplevd på veldig lenge og der man ikke helt vet hvordan man skal reagere.
Det hele endte med at jeg måtte stå opp fra sengen for å bytte cd, siden det rett og slett var umulig for meg å sove til noe som ga en såpass sterk reaksjon.


Påskeaften.

Uansett. Så er det igjen påskeaften, og det må sies at denne påska er sånn omentrent tjuefem millioner ganger bedre enn fjoråret. Nei, det skal vel kanskje ikke så mye til.

Jeg har egentlig ikke gjort allverdens fram til nå. Spist frokost alene, løst kryssord, vært på en gørrkjedelig gardin-shopping sammen med mamma og pappa - og selv om jeg liker sånne ting, er det begrenset hvor morsomt det er å studere gardinstenger i en times tid. Deretter spiste vi en slags lunsj på OBS! cafe, handlet inn til resten av helligdagene på samme sted, var innom Rema og Spar, før det bar hjemover, der jeg satte i gang med nok et prosjekt. Denne gangen er det soverommet mitt som står for tur og det aner meg at jeg ikke blir ferdig med dette heller.
Jaja, jeg har i alle fall skiftet gardiner. Jobber med å skifte ut noe av alt det sorte med noe litt lysere.

I kveld skal jeg bake, som vanlig, se smallville og gjøre et forsøk på å skrive noe. Jeg er tom for ord.
Dessuten har jeg ikke fått spist påskeegg med lilla kartong i år heller, men jeg krysser fingrene for at det kanskje er mulig til neste år.

For spesielt interesserte:
Løsningen på påskekrimmen som dekorerer melkekartongene er...
Det var politietterforsker Bandak selv som la ut skiene for salg på FINN - og bakte muffins - da han gikk i søvne om natten.

- www.tine.no

Det er kanskje ikke uforståelig at jeg ikke liker påskekrimmen eller løsningen for den saks skyld. Navnet Erlend Loe sier vel det meste. Muligens er det jeg som er dum, men jeg forstår fortsatt ikke humoren hans eller bøkene.

3 kommentarer:

Tonje sa...

Jeg kunne ikke vært mer engi med deg Annika. Jeg har gått og ergret meg over en særdeles TEIT historie på disse dumme melkekartongene.

Håper du fikk en flott påske :)

(Jeg har forresten fulgt bloggen din ganske lenge nå, og jeg ville bare si at jeg beundrer virkelig måten du klarer å finne tilbake til optimisten i deg.)

Caroline sa...

Samme her det med grininga i natt, men jeg syns nådet var deilig og lette på trykket, syns ikke du??<3
hahah^^ enig med deg der ja!! xD
Jeg skjønner "humoren" såpass dårlig at jeg ikke skjønner historiene som fører til og aldri finne ut svaret.. xD *kniiis*
STOR påske klem <3

Pantora sa...

Ja påskekrimmen var teit - skuffende!

Du er flink. Jeg blir så stolt av deg. Du har så mye sjølinnsikt, så mye vilje, og det kommer du langt med.

Related Posts with Thumbnails

Annika

Skriverier: Mai 2008 - mars 2012.


Kontakt

annika_alexandersen @hotmail.com



Bloglovin'

Follow La vita e bella
Follow La vita e bella

Blog Archive